Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
"A mérések szerint az LCD monitorok fogyasztását pont hogy megnövelte a fekete háttér. Ennek az a magyarázata, hogy amikor egy LCD fekete képet jelenít meg, akkor a monitornak blokkolnia kell a fény útját, hogy az ne juthasson a háttérvilágítástól a képernyő felszínére, ez pedig több energiába kerül, mint fehér kép esetén." forrás
Az OLED kijelezők sajátossága, hogy minél sötétebb, feketébb a megjelenített kép, annál kevesebbet fogyasztanak. Ugyanis ott nincs háttérvilágítás (ami LCD-nél állandó intenzitással világít, függetlemül a megjelenített színtől), hanem a "képpontok" (apró kék, zöld, vörös LED-ek) mind saját fényt bocsájtanak ki, tulajdonképpen fekete szín esetén nem vesznek fel enerigiát...
-
Kimmuriel
aktív tag
"Kicsi trükkök persze lehetnek, amik elnyújthatják az akku merülést: fehér téma használata"
Szerintem meg pont hogy a fehér téma zabálja le legjobban az aksit, mert ahhoz kell a legtöbb fényerő!
"Nekem kéne egy infrás progi,amivel lehet irányítani a TV-t!!!"
Nem akarlak elkeseríteni, de infra az nincs rajta. Legfeljebb Bluetooth-on keresztül tudod távirányítónak használni.
-
[B@Z]Hitman
csendes tag
"nekem négy éves a sim-em, és minden ok., tudok mindenféle üzenetet küldeni/fogadni. érdekes ügy, amit említesz...
"
Az enyém kb nyolc éves, de a samsungomat ez nem zavarta!
Különben nekem is tetszik a teló, nem fikázni akartam, pont ezért szeretnék megoldást találni a dologra mert 6300 kell nekem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest