- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
razsa
aktív tag
Sziasztok! Ma észrevettem egy furcsa dolgot a telóban...
SMS írásnál nem jól számolja a karaktereket..Arra gondolok hogy 2 db sms az összesen ugye 320 karakter.. 1000nél kezdi számolni ,tehát a második sms vége 680 karakternél kéne hogy legyen.De nem így van, 694 nél már átvált a 3. sms re. Nem használok hosszú magánhangzókat, mert tudom hogy azt több karakternek számolja..Kipróbáltam hogy csak mássalhangzókat írok, és akkor is ezt csinálja.
Ez nálatok is így van? Mitől lehet ez? -
razsa
aktív tag
válasz
Andrewhouse #3673 üzenetére
Sztem elég hangos, még a gyári Nokia fülessel is..
Átalakítót én nem használok, mert az equalizerrel elég jól be lehet állítani hogy jó minőségben jöjjön a zene, basszus is van elég.
Egyébként úgy tudom,h átalakítóval romlik a minőség.. amúgy én is azzal hallgatnám,nekem is van egy MX660-am. -
razsa
aktív tag
-
razsa
aktív tag
Sziasztok! Nektek kb mennyi ideig bírja az akksi közepes használat mellett?
Nekem kb 1-1,5 nap után lemerül, igaz kb 1,5 órát hallgatok zenét rajta,kb fél óra telefonálás és 2-3 sms.. még csak 5 napos a teló..
Most megint töltőn van, eddig nem hagytam még 1x sem annyira lemerülni hogy ki is kapcsoljon, most hagytam..de úgy tudom ezeknél az új akksiknál már nem számít ez.Szóval ez normális, vagy fog még javulni? Ja és még valami, nem lehet hogy az aktív készenlét húzza le az akksit kicsit gyorsabban?Mert nekem az be van kapcsolva.
-
razsa
aktív tag
Nahh, megvan a kicsike, eddig nagyon pöpec, szépen át is szabtam a menüt, ja és a legújabb 6.60as sw van rajta
Viszont eddig nem sikerült megtalálni egy igen alapvető funkciót..Dátum kijelzés..csak akkor jelzi ki ha billentyűt lezárom,és hagyom egy kis ideig, de ugye sötétben nem látszik,ha megnyomok egy gombot rögtön előjön a világítás az "asztallal", de az asztalon nem jelzi a dátumot..hogy lehet beállítani hogy ne csak az időt mutassa alap helyzetben hanem a dátum is megjelenjen?
-
razsa
aktív tag
válasz
jimmy399 #3624 üzenetére
Köszi a választ, akkor majd a kódot bepötyögöm...
Hmm viszont ez az sms-es dolog annyira nem tetszik..a 2 éves alap off samsungom meg tudta mondani hogy még hány sms fér a telóba, és ez egyfajta biztonság érzetet adott h tudom még mennyi van hátra..
Kár érte, mert sztem ez egy egyszerű,de hasznos funkció lenne..
Na mind1, majd megszokom vhogy -
razsa
aktív tag
Sziasztok!! Ha minden jól megy akkor hnap meg lesz a 6300ám
Az lenne a kérdésem hogy hol / hogy tudom megnézni hogy milyen sw verzió van rajta?
A másik hogy ma már nyomogattam egy ilyet a pannonnál, és nem találtam azt hogy az üzeneteknél hol írja ki hogy még mennyi sms fér a memóriába..létezik,h ezt nem tudja a teló megmutatni? -
razsa
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3607 üzenetére
Én úgy tudom hogy a 6.60-as a legfrissebb sw..
-
razsa
aktív tag
Sziasztok! A héten fogok venni egy ilyen telót, a pannonnál,már olvasgattam a korábbi hsz.eket és az lenne a kérdésem hogy lehetséges az hogy az újabb telókra alapból 6.6os sw-t tesznek fel,így nekem már az lesz rajta alapból? Ja és a telefonon belül hol tudom megnézni hogy melyik verziószámú sw van rajta?
Amúgy a teló életem első nokiája lesz,eddig nem szerettem őket,de most ennyi pénzért, ez tűnik szinte legjobb választásnak. ( jelenleg egy 2610est használok 1 hónapja, és nagyon nem szeretem, de ugye ez egy legalsókategóriás teló,szal ez alapján nem szeretnék ítéletet mondani még,mert a komolyabb nokiákról jókat hallottam)
-
razsa
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy valamilyen szöveges dokumentumot, pl world, vagy pdf-t tud kezelni ez a telo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Politika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest