Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Ezt a [http://www.mobitola.sk/support/phones/nokia/6300/service_manual/nokia_6300_service_manual_doc1.pdf]service manual-t átnézve kiderült, hogy vannak olyan alkatrészek, amelyek kukázhatók szétszedés után. Lehet, hogy ilyenbe is belefutottam. Gyakorlatilag csak ki szerettem volna pucolni a telót, de már azzal indítottam, hogy a memóriakártyát - mivel bent hagytam - sikerült eltörni...
-
xcds
őstag
Hát igen, függetlenként vettem, de t-mobilos felirat volt rajta. Rendes webshopból rendeltem, de hát ebben az orszában mindenki átb@asz mindenkit. És lehet erre másik szoftvert tenni? Olyat, mint a régi volt, hogy nem volt benne se telenoros se t-mobolos sallang? Gondoltam, hogy nem kellett volna lefrissíteni. Megy a kamu szöveg, hogy majd jobb lesz a telefonod, meg minden, de közben meg már e-mail címet meg kell adnod, csak úgy tudod lefrissíteni...
-
Robbie85
tag
Köszi!
Átlagos használatban van a telefon. Estére mindig kikapcsolom, hogy kíméljem az akut, talán ennek köszönhető még mindig, hogy így teljesít. Külsőleg meg szinte majdnem új, nem látszik meg rajta a 3 év, pedig egy párszor már volt elejtve. Most gondolkozom a cserén, de nagyon sajnálnám szegénykét.
Anno egy kicsit finnyákolva néztem rá, de az egyik főiskolai csoporttársam nagyon ajánlotta, aztán belementem. Azóta sem bántam meg. Zuhanyzás közben is jó kis zeneszolgáltató a fémház miatt. Szóval univerzális a telefon.
-
napcsee
csendes tag
Lementeném én egyesével is,de egyszerűen nem mutatja őket.
Mutatja a sorokat,de semmi egyéb infót róla,se feladó,se érkezési idő.
És a nagyságra meg 0 bájtott mutat.
Töltöttem fel képet hogy miről beszélek.remélem csatolja is.
Ráadásul Nokia 6300-nál telefonba lehet menteni SIM-ről,visszafele már nem.:/ -
bajtokarpi
őstag
Előbb lemaradt!
Tetszik az egész formája, a fém háza, nagyon jól szól, gyönyörű a kijelzője, eddig nagyon ott van. Örülök neki, mert sokat filóztam, hogy milyen telefont vegyek. Másodiknak nem akartam még 1 tapicskás pda-t. Egyre kevesebb normális gombos telefon van, szép lassan átveszik az uralmat az érintőkijelzős telefonok.
-
-
oris
aktív tag
-
oris
aktív tag
Én is céges készüléknek használom, napi max.5 sms, 1,5-2,5 óra telefonálás, ennek kb. fele bluetooth kihangosítón keresztül, egész nap aktív bluetooth-szal. A gyári akkuval csak szűken bírt ki egy napot, a "faragott" BL5C-vel kényelmesen egy nap, esetleg másnap délelőtt is működik.
Hangminőség: én jól hallom, elég hangos, viszont azt figyeltük meg, hogy attól függően, hogy milyen szögben tartom a készüléket, a másik fél néha nagyon rossz minőségben hall (ez nem egyedi eset, igaz a munkatársaim készülékeire is. Ha rosszul hallom Őket, szólok, hogy tartsa függőlegesen és rögtön érthető lesz a beszélgetés). -
joc-cod
tag
Nem-nem sokat telefonálok, napi 5 perc kb.
Sms-t használom jobban. De úgy szerintem Neked 1 napig fog csak elmenni. Jaa, akkor én kérek elnézést.
Beszélgetési hangerejével teljesen megvagyok elégedve, tisztán szól nagyon, s elég hangos is. Ezt hallom kitünően buszon, pedig nincs full hangerőre téve.
-
joc-cod
tag
Én ajánlom teljes mértékben.
S40-től írtóztam, de mióta megvan tökéletes számomra. Én nagyon sűrűn cserélgettem szintén a telefonokat.. De ennél megálltam. Akku ha zenét hallgatok akkor kevés ideig... 2 nap, ha megy rajta zene suli fele meg vissza, meg 2 órát kihangosítva. Ha nincs nyomkodva elment 1 hétig(ez volt a rekordom). Képeket szerintem türhetőt csinál, bár engem nem érdekel ez a része, de Horvátba csináltam képeket s telefonon nézve tökéletes. Gyorsan menti el.
Hangszoró buszon nem hangos(ha a csöngésre gondolsz), de alapjába véve bőven elég a hangereje. Gombokkal vagyok a legjobban megelégedve, nagyon puha, nagyon kezelhető, öröm rajta sms-t írni.
-
jimmy399
senior tag
-
Worker
aktív tag
Sztem megeri bl-5c-re cserelni az akksit, bar csodat ne varj tole, de azert no a keszenleti ido olyan 20-30%-kal.
Lentebb szepen leirtam, de latom csak nem volt ertheto az M4A-s dolog.
PC Suite is konvertal m4a-ba, es jol meg is csinalja a konvertalast (minosegileg), de eltunnek az ID tag-ek, meg vegig be kell h legyen dugva a telefon (nem lehet pc-re tenni a konvertalt zenet, es csak kesobb attenni telefonra).
Ez a problema, vagyis egy JO mp3 to m4a konverter kene (probaltam mar tobbet is, tobbnyire a konvertalas minosegevel voltak gondok, ha ugyanolyan meretbe konvertaltam, mint a PC suite). -
Worker
aktív tag
Nekem is bl-5c van a 6300-amba, es teljesen biztosnagosan meg lehet csinalni, VISZONT nem kell azt annyira lefaragni, nekem joval kevesebb faragassal is SIMAN befert!!! Az arc igen csunyan faragta le szvsz
Lentebb, a kerdesemre visszaterve...
En is az adatatvitel modot hasznalom, ha 1-1-be akarok vmit athuzni a telora, v vissza, de en jelen esetben mp3-at akarok M4A-ba ÁTKONVERTÁLVA ratenni a telora, es erre a feladatra nem az igazi a pc suite a lent leirt okokbol kifolyolag...
Aki tud megoldast, meg mindig varom a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- EA Sports WRC '23
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Doom: The Dark Ages teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Lenovio ThinkPad E16 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I Nvidia I 16" IPS I Cam I W11 I NBD Gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest