- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabokarlo
tag
Hali!
Nem igazán vagyok megelégedve a kiírt lemezek minőségével. Kiírtam egy sorozatot dvd-re és asztali lejátszón akadozott illetve meg is állt a lejátszás, ilyenkor többször ki-bevétel segített a dolgon, de ez elég bosszantó így. Visszanéztem neroval a lemezminőséget és valóban az adott fileoknál elég csúnya eredményeket kaptam. Felraktam az 1.02-es _hivatalos_ firmwaret (1.82-es helyett), valamint a nero 7-t is leszedtem és helyette felraktam a 6-os verziót, hátha jobb lesz. 2x-esen írva egész jók lettek a lemezek, de még így is túlmentek olykor a PIF értékek 4-es fölé. gyorsabban írva meg ugyanolyan bénák lettek mint azelőtt (egy kicsivel talán jobb), de a tesztben leírt eredményeket meg sem közelítették az eredményeim.
Van ötlete valakinek, hogy mit csinálhatok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest