- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Logitech says it's the end of the line for its Harmony remotes
Bennvolt a pakliban, annyira, hogy pár hónapja el is adtam a Harmony Elite-et. Örültem, amikor működött, ezért ragaszkodtam hozzá. Az általam használt legbotrányosabb szoftver, rugalmatlan tevékenységek (nem minden parancs sorrendjét lehet változtatni) és a CEC-vel való inkompatibilitása viszont egy kicsit sem hiányzik.
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv!
Logi harmony 950 hol lehet venni?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #1995 üzenetére
Rendszergazdai futtatás kellett.
-
Dolphine
addikt
válasz
Mezga Aladár #1995 üzenetére
Én most kipróbáltam és elindult.
-
Mezga Aladár
veterán
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a myharmony szoft win10 x64 oprendszerrel nem indul el?
-
Cobraxy
újonc
Esetleg aki Harmony hub-ot használ amazon echoval hogy párosította?
-
mufflinca
csendes tag
Van lehetőség Harmony Elite (HUB) segítségével RF dugaljakat ki/be kapcsolni? Egyszerűen nem találok rá megoldást... Esetleg, ha Phillips Hue gatway-t és ahhoz Hue dugaljakat veszek, akkor azok vezérelhetőek lesznek, vagy csak az izzók támogatottak? Vagy létezik olyan pl. IP dugalj, amit támogat a Harmony? Köszönöm!
-
tobias40
veterán
Keresek egy hozzáértő embert aki telefonon segítene nekem beállítani a harmony 785-ös távomat,tv,média lejátszó és erősítő van a rendszerbe!
Ezt az eszközt csak a Harmony 7.7.0 szoftverben lehet konfigolni!Előre is köszönöm a segítségét!(nem ingyen rabolnám az idejét..
)
Azért nem írom le ie hogy mi a bajom mert nagyon összetett és nem tudnám jól körbe írni a bajomat!!
-
Ispy
veterán
Igen, delay, csak ha jól tévedek, akkor power-on delay, meg lehet próbálni hosszabbra állítani, nekem is kellett. Megkeresed a devicet az appban, ott pedig change device settings->device delay settings. Vagy valami ilyesmi, már régen volt. leírás
Vagy pedig a power settingsbe: change device settings->power settings->i want to turn off this device when not in use->i press the same button for on and for off-> és ott rámész az editre és tudsz emelni a duration értékén, azaz meddig küldje a jelet a táv a tévének.
Persze mindez csak akkor igaz, ha myharmony appot használsz.
-
-
captainnemo
aktív tag
Sziasztok, régi logitech harmony one használó vagyok, de úgy érzem eljött az ideje váltsak a hub irányba, mert már most is van olyan eszközöm ami bluetooth-os, és egyre több eszlöz hagyja el az infravörös portot. Nézegettem a lehetőségeket, és a hubot két távval is meg lehet vásárolni, de nekem elég lenne az is amit a companionhoz adnak.
Az alábbi termékre gondoltam.
https://www.konzolstudio.hu/tablet/8287-logitech-harmony-companion-remote-control-hub-915-000240
Továbbá, ha jól gondolom a hubot érdemes valahogy a készülékekkel szemben lehelyezni valahová, bár a youtube videókon mindig a készülékek állványára volt téve. Nekem fura tekintettel arra, az infra jelet amit küld érzékelni tudják, ahhoz inkább szembe kéne lennie velük. Láttam van rá csatlakoztatható érzékelő is amivel azt el lehet vinni, de gondolom az vezetékes, így nem tűnik praktikusnak az, szemben van a hub a készülékállványon, és onnan kígyózik a kábel hátra az érzékelőhöz.
-
kefearman
tag
Sziasztok, használja valaki harmony hub-ot Sirivel?
-
jaszy76
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok a témában, szóval simán előfordul, hogy én vagyok a balf*sz, de vmit nem értek: 4 napja üzembe állítottam a Harmony Elit-et. Gyönyörűen ment minden. Aztán gondoltam egyet, és a telefonomon össszehoztam a google assistant-ot a harmonyval. Vezérelt is mindent a szóbeli utasításoknak megfelelően, egészen tegnap délutánig. Röviden: tegnap óta csak akkor hallgat rám a google, ha a telefon régióját USA-ra rakom. Eddig ez nem volt szükséges, de most csak ebben az esetben működik. A logitech oldalán meg ezt találtam: "The Harmony Action on the Google Assistant is currently only available for the English language in Australia, Canada, the United Kingdom, and the United States."
Változott vmi? Köszi! -
Met
nagyúr
Mostanában a Harmony nem működik 100%-osan.
Ma a TV activity-re nem kapcsolt be a tv.
Van egy sorozat activity-m, tv+droidos tv box.
Időnként a tv nem kapcsol be, felvillan a led de nem történik semmi. Ha a távon a tv eszközre váltok akkor van power off, on és toggle lehetőség, csak az utóbbira kapcsol be.Néha meg a box nem ad képet.
Ezeket lehet valahogy javítani?
-
Játékos
addikt
Szia!
Köszönöm a reakciót. A kérdésem, hogy Google Home-mal, vagy csak Assistant-tal vezérelted? Ha van Home, akkor az is kérdés, hogy pontosan ugyanúgy megy minden rajta, mintha csak Assistant-ot használna az ember?
Köszönöm szépen! -
sazo
tag
válasz
Játékos #1982 üzenetére
Szia,
Én használok. Tökéletesen elvagyok az activity-kel. Szerintem csinálj egy TV On/Off activity-t és tudod kezelni önállóan a TV-t. Próbáltam az Alexát, emlékeim szerint az is így működött. Érdekes, hogy a hálószobában egy Androidos Sony TV van, bekapcsolni be tudom, ha parancsot adok ki elhallgat, de kikapcsolni már nem tudom. Agyrém.
Üdv,
Z
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Harmony hub-ot vezérel valaki közületek Google home/assistant-tal?
Én próbálom, csak az a problémám, hogy a google nem "látja" a különálló eszközöket, csak az "activity"-ket és a "favourite"-eket. Szóval a TV-t csak akkor tudja kikapcsolni, ha van egy "TV" nevű activity. Ez kiküszöbölhető valahogy? Esetleg Amazon Echo ügyesebben bánik vele?
Előre is köszönöm a segítséget! -
canniball
nagyúr
válasz
Véreshurka #1979 üzenetére
Fúú, olyan régen használtam utoljára, már meg nem mondom merre van pontosan...
De valahol arrafelé lesz, ahol ki kéne választanod az eszközt, ha ott azt választod hogy nem tudod akkor felajánlja, hogy fordítsd egymással szembe a két távirányítót, aztán nyomj le három gombot és abból ha tudja kitalálja milyen eszközről van szó. -
-
Dolphine
addikt
válasz
Véreshurka #1974 üzenetére
Én egy klíma (Cascade) távját akartam megtanítani vele, de a gombok lenyomásakor mindig hibát jelzett a Harmony App!
-
moland007
tag
Sziasztok !
Működik egyáltalán a szerver ?
555 csatlakoztatva elindul az update de 0% áll
vagy ezt már hiába várom ?
Köszi ! -
canniball
nagyúr
válasz
Véreshurka #1974 üzenetére
Van olyan funkció, hogy nem ismered az eszközt, ilyenkor két-három gomb/parancs után felismeri ő maga az eszközt hogy miről is van szó; én ezzel próbálkoznék.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg itt valaki aki már sikeresen fel tudta venni a T-Home csodálatos KAON Set Top Box-ot a harmony távirányítójára? Megtaláltam a pontos típust a Harmony aap-on belül, de semmire sem reagál. Hátha valaki esetleg más eszköznévvel talált már egyezést.
A pontos típusa a STB-nek: Kaonmedia SAT Eurobox CO1600Előre is köszönöm!
-
sazo
tag
Sziasztok!
Frissült a Harmony Android alkalmazás és ha belépek, akkor elkezdi frissíteni az accountot és a frissítés megáll 25 %-nál és nem megy tovább ...
Tapasztalt valaki ilyet?
Üdv,
Z
-
sazo
tag
Sziasztok!
Mi lehet a megoldás?
Yamaha RX-V681-es erősítő és Harmony Elite kombó esetében, hiába van az Activityben beállítva a kimenetek (HDMI 1-4) közötti váltás, csak felvillan az Activityben beállított helyes kimenet és minden marad a régiben. Ha nincs a HDMI-k között váltás akkor minden jó. A TV nézés és az Apple TV közötti váltás rendben működik, de például az Apple TV-ről az Xbox-ra történő váltás esetén az erősítő marad az Apple TV HDMI csatlakozóján.Köszönettel:
Z
-
tobias40
veterán
Hol és hogyan tudom azt beállítani a Harmony Remote 7.7.0-ban hogy ha átkapcsolok 2 activity között akkor ne kapcsolja ki a média boxomat?
Meg amikor lekapcsolok mindent akkor is maradjon bekapcsolva a média box.
Tehát mindig maradjon bekapcsolva,csak kézzel tudja kikapcsolni.
Korábban vhogyan megcsináltam de nem találom most sehogy sem! -
tobias40
veterán
Egyszerűbb lenne ha megtudom neki adni a pontos készüléket,nem?
Sosem csináltam még tanítást,minden eszközt megtaláltam még eddig benne és támogatott is az eszköz!Itt láthatod -
tobias40
veterán
Van itt vki aki Harmony távirányítóval használja a Technicolor ISB2201 iptv egységet?
Ilyen hogy IPTV választási lehetőség,nincs benne.
Nem tudom hogy miként ismertessem fel ezt az egységet. -
soneec
tag
Egy [központi irányító], a hozzá adott infra érzékelőket kirakva képes irányitani a készülékeket.
Van benne Bluetooth, wifi ezáltal tabletröl, okos telefonról ,számítógépről ,amazon alexaval is lehet irányítani a készülékeket.
Plusz a hubon keresztül rá lehet tanítani bármilyen eszköz távirányítóját (pl : Qnap nas remote)Ha letöltöd a telefonos applikációt azzal sokkal könnyebb minden funkció párosítást beállítani.
-
Ispy
veterán
Nem bírtam tovább és végül vettem egy harmony elite-et, 75k-ért szerintem nem volt rossz vétel. Ezt a hubot használja valaki? Pontosan mire is jó?
-
sbeela
csendes tag
Jó reggelt
Harmony One távirányitómban meghalt a kijelző. Lehet ezt javítani? -
fPApi
őstag
Ha 650-ed van, akkor gondolom myharmonyt használsz, akkor valahogy így:
- bal menü: BUTTONS
- kiválasztod, hogy gombra, vagy képernyő parancsra szeretnéd
- kiválasztod az adott eszközt/távirányítót és GO
- kiválasztod, hogy melyik parancs, vagy gomb
- ADD OR FIX A COMMAND
- ADD A MISSING COMMAND
- megadod a nevet, majd NEXT
- írja, hogy mit csinálj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk, milyen az, mikor egyetlen nagyon okos távirányító elég az összes elektronikai berendezéshez.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest