- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moland007
tag
Sziasztok !
Működik egyáltalán a szerver ?
555 csatlakoztatva elindul az update de 0% áll
vagy ezt már hiába várom ?
Köszi ! -
moland007
tag
válasz
soldierboy #257 üzenetére
ez egy univerzális távirányító (topic) a médialejátszó meg mint a neve is mutatja médialejátszó azaz teljesen más ...
... !!! ???
-
moland007
tag
félreértes este forog fenn.
nekem megy minden amit eddig rá akartam programozni közte a pana g20 is söt még a popcorn a210 -et is pedig utobbi nem egy gyakori eszköz -
moland007
tag
ja lehet de nekem nem hozza a panasonic p42g20 tv-t pl
pedig tudja ... mivel vezérli ... de jó h ennyi zseni vesz körül -
moland007
tag
már régen küzdöttem vele
de emlékeim szerint harmony progi telepít
usb csatlakoztat
és megy -
moland007
tag
-
moland007
tag
na megvan
troubleshoot on végigmész
majd
ok de még finomhangolni szeretnék et választod
ott is végigmész
és a vége felé lesznek plusz lehetőségek
és a vonal alatti LEAVE ACTION
no akkor oda kéne beiktatni amit szeretnél
de én a helyedben igy gondolkodnék:ne kapcsolgassa már szerencsétlen tv-t ki - be -ki
ezért tuner ki
várni x másodpercet
tv ki -
moland007
tag
nálam most nagyon lassú a logitech szerver
-
moland007
tag
válasz
Charlie Gordon #145 üzenetére
akkor ok
nálam is win7 van de régebben ment xp alól isszerk h ez inkább off
-
moland007
tag
válasz
Charlie Gordon #142 üzenetére
Szia!
Sajna ilyen nekem is volt már
másik kábellel vagy usb csatival is próbáltad?
elemek (akksik) megfelelőek (bár feltételezem nem gagyi elemeket vásároltál bele)
ha a program kész a beállításokbol sosem frissítek hanem 'kilépek',
majd külön rábökök a Update remote gombra a jobb felső sarokban. -
moland007
tag
válasz
Pikkolo^^ #124 üzenetére
szia
pont ez a lényeg h nincs
azaz több eszközt tudsz felprogramozni rá úgy h nem kell közben nyomogatni h melyik eszköznek küldje (hanem úgy tárolja a küldendő jeleket) pl
hangerő gombok az erősítőnek
csatornaváltás a tv-nek és nem kell 'Eszköz váltót' használniszerk. amúgy van rajt
-
moland007
tag
válasz
szelesjanos #121 üzenetére
szia!
örülök h sikerült ... nekem 555 van és tudom h a program nem egyszerű de azért rá lehet jönni
-
moland007
tag
igen ez jogos de ez olyan fapadosnak tűnik legalább itt a programban jó lenne ha bakelit lemezjátszó ikonom lenne. de ha más nem lesz ...
irtak a központbol h kéne de ott ahogy irták meg nincs technics márka"Please note that the Technics SL-1210MK2 does not accept any signals from a remote. Although you will not be able to control your turntables with a Harmony remote, you can still add this device as follows:
Device: Home Automation--->Home Appliance
Manufacturer: Technics
Model: SL-1210MK2"bármilyen lemezjátszó márka/típus jöhetne ha valaki tud megköszönném !
-
moland007
tag
Sziasztok!
Hazakerült a lemezjátszóm (bakelit) és hozzá kéne adnom 555 -höz. csak nem találok bakelit lemezjátszó eszközt. persze amúgy sem lehet rajta irányítani semmit, de a meglévő többi eszköz mellé szeretném beállítani, h ilyen esetben csak ez működjön valamint az erősítő bemenetét ide kapcsolja. tehát maga az eszköz hozzáadása kérdéses számomra
-
moland007
tag
Hali!
Karácsonyra megkaptam a Harmony 555 -öt.
Sztem elég jó bár a beállítás nem egyszerű feladat.legalábbis komolyabb angol tudásra van/lenne szükség mint ami nekem van
Kérdéseim:
1. Ha más irányítóval történik beavatkozás (valamely eszköz ki/be kapcsolására gondolok) akkor a harmony azt az eszközt ellentétesen azaz be esetén ki (és fordítva is) kapcsolja
(alternatíva lehet h az összes többi írányítót eldugom)
2. Ha készítek egy 'jó' beállítást mármint a távirányítóra gondolok és ne adj isten újra kelle telepíteni az 'expít' ,hogyan tudnám lementeni az összes beállítást? (vagy az accom alatt a logitech szervere menti az aktuális beállításaim?)Összességében csak ajánlani tudom! 10 -es skálán 9 pontot tudnék neki adni. Megéri!
-
moland007
tag
Szia!
Sok más kiadásom mellett megérett a gondolat most már tényleg a vásárlásra.
Nálunk Szhelyen a Mediaban van de csak 525 -ös.
Viszont mikor kezembe fogtam nagyon ropogott az egész. Ez nem igazán tetszett benne
az 555-ös úgy emléxem ilyet vásároltál az is hasonló vagy valamivel erősebb konstrukció??üdv
-
moland007
tag
Örülök, hogy megvásároltad tesztelted és leírtad tapasztalataid. Jómagam ennyire mélyen nem ástam bele magam(a távírányítókba). a kérdésem még mindig az hogy:
"...tehát bármely gombra bármely készülék adott funkcióját rá tudom testálni azaz nem kell (általában felül) funkciót váltani az eszközök között.
magyarul ha két gombbal az erősítő hangját állítom másik kettővel meg a digitv -n csatornát váltok, akkor közben át kell kapcsolnom, hogy melyik készüleknek küldje a jelet, vagy vágja hogy 2 készüléket használok egyszerre?"
igaz lehet ezt is megválaszoltad csak én nem értem... -
moland007
tag
Sziasztok!
Most tervezek egy 525 vásárlást ... a tapasztalatokról szívesen olvasnék!
Ja tehát bármely gombra bármely készülék adott funkcióját rá tudom testálni azaz nem kell (általában felül) funkciót váltani az eszközök között.
magyarul ha két gombbal az erősítő hangját állítom másik kettővel meg a digitv -n csatornát váltok, akkor közben át kell kapcsolnom, hogy melyik készüleknek küldje a jelet, vagy vágja hogy 2 készüléket használok egyszerre?
nagyon örülnék ha valaki kipróbálná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk, milyen az, mikor egyetlen nagyon okos távirányító elég az összes elektronikai berendezéshez.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest