- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Szerintem a harmony touch egy remek darab, nálam már 2 éve teszi a dolgát, igaz erősen túl van árazva, 30-35k-ért best buy lenne.
Nem nagyon vannak ár-érték bajnok harmony-k, sőt igazából harmony-k is alig vannak
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Nekem volt harmony 1000 és 1100 is, na azokban valami iszonyat ótvar lcd kijelző volt, ez azokhoz képest egy ferrári, szép a színe, kellemesen érzékeny.
Az új fw-ben már képernyőzárat is raktak bele, így nem tudod véletlenül nyomkodni.
Szerintem mindent tud, amit a 700, ha jól emlékszem 15 eszközt tud kezelni, az ultimate-ben van még vibration feedback és mozgásérzékelő, ezekkel több, mint a touch.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
blakey
titán
A Zidoonál a gyári távval a POWER gomb hosszannyomása nem kapcsolja ki a lejátszót? Ha igen akkor ezt kéne definiálni a Harmonyn. Esetleg nézd meg, hogy nincs-e beállítási lehetőség a Zidoonál a "sima" kikapcsolásra.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
A Zidooban keresd a "hibát", ha ott van erre utaló lehetőség akkor a Harmonyn ez megtanítható eltérő esetben szívás. Neo U1-en van kikapcsolásra utaló beállítás, tehát beállíthatom, hogy minden esetben kikapcsolja a készüléket és ez jól is működik, egyelőre.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest