Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy76
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok a témában, szóval simán előfordul, hogy én vagyok a balf*sz, de vmit nem értek: 4 napja üzembe állítottam a Harmony Elit-et. Gyönyörűen ment minden. Aztán gondoltam egyet, és a telefonomon össszehoztam a google assistant-ot a harmonyval. Vezérelt is mindent a szóbeli utasításoknak megfelelően, egészen tegnap délutánig. Röviden: tegnap óta csak akkor hallgat rám a google, ha a telefon régióját USA-ra rakom. Eddig ez nem volt szükséges, de most csak ebben az esetben működik. A logitech oldalán meg ezt találtam: "The Harmony Action on the Google Assistant is currently only available for the English language in Australia, Canada, the United Kingdom, and the United States."
Változott vmi? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk, milyen az, mikor egyetlen nagyon okos távirányító elég az összes elektronikai berendezéshez.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest