- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ManUnited #1640 üzenetére
Harmony 785-öt váltottam Touch-ra.
1 hónap múlva jó nagy buktával eladtam, és vettem egy 650-et. Ezt az érintős dolgot nem tudtam megszokni. Akármennyire is modern, látványos, király, nekem használhatatlan volt. A 650-et (és tertmészetesen a korábban a 785-öt) a nélkül, hogy ránéznék vakon kezelem. Ez ugye egy érintőssel sosem lesz így. Jól hangzik, hogy csak az Activitykhez használod, ugyanakkor ugye azért sok gomb nincs gyárilag rajta. Pl. médiaplayer esetében a Subtitle, Audio, GoTo...semmilyen szám (tehát én úgy kapcsolom át a TV-t a 47-esre, hogy rá sem nézek a távirányítóra) sincs. Most ezek, amik így hirtelen eszembe jutottak, amiket lényegében napi tucatszor használok.
Nekem egy távirányító akkor jó, ha tudomást sem veszek róla, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest