Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
AMD!4ever
üzenetére
én is jövök a játszotérre sárral dobálozni

''Nem garancia hát! Persze!!! De akkor engettesék meg nekem hogy miért nem járatták PŐLŐ ugyanannyin...pőlő '' - ennek semmi értelme, nem ugyan arrol az architekturárol beszélünk....
''Szóval garázscég jelleg...hmm sajna ennyit ennyit számitott 1-2 év,az intel szépen elvitte a támogatókat anno az amd elől. De mára az Amd nyujtott termékek terén szépen utolérte majd le is hagyta riválisát,igaz az intel maradt a nagyobb mondjuk ugy tömegtermelő '' - igen, intel korábban nagy hirnévre tett szert és nagyobb név lett... mint látod egy 3ghz-es 800-as fsb-s intel elöl nem fut el egy 2ghz-es amd. az hogy már egy ideje kiadta az x2 termékcsaládot szerinted megforditotta a helyzetet? már bocs, de még a legkisebb x2 is 60-70k, mig intel dual core akármiböl a legkisebb 40-50k (forrás: kiskerarak.hu
)
''ugylátom sokaknak nem tetszik hogy taposok ugymond a kis bimbodzo örömükön ami annyit jelent hogy kb 2 éve intel nemigazán volt pariban az amd procteljesitményével és most van egy kis happiend(elég kicsi,hozzáteszem)'' - nem akarok ünnepronto lenni, de több, mint 2 éve kapni 800fsb-s 3 gigás inteleket is
akkoriban talán az ár dönthette el a versenyt, de ma n.e.m.
ahogyan te is fölhoztad ésszerünek tetszö gondolataid, ugy én is legépeltem azt, amit én gondolok. no offense
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)