- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- HP notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
t19joc10
csendes tag
Szevasztok!
A következő lenne a kérdésem, 2 winchester van a gépben Sata 2 porton. Samsung 1000Gb F3
Western Digital 320GB AAKS, mind 2 winchesterre a HD Sentinel Lemez Tulajdonságok ezt írja:ATA ellenőrző összeg,Érvénytelen (Minden máshol OKÉS ,SMART OK)
olvastam a fórumot , az 1000Gb oson csináltam részletes tesztet , hibátlan. Smart adatoknál nem jelez hibát.
Cseréltem kábelt, (Sata , áram), akkor a Samsungon megszünt ez a kiirás (Érvényesnek írta).
1-2 nap múlva ugyanez jelentkezett. Ez a kábel is rossz lenne? Vagy máshol van a baj? Amúgy hibátlanul működik minden csak idegesítMás, a Hd tune új verziója még ezt írja SMART adatoknál
Samsung 1000Gb -osnál (mikor érvényes ellenőrzőösszeg volt, a hiba akkor sem tűnt el)
Calibration retry count 6 warningWD 320Gb-osnál
Ultra DMA CRC ERROR COUNTAz a furcsa a HD Sentinel ilyenekről nem ír, gondolom a HD Tune PRO 4.50 elég új verzió hogy jól olvassa ki az adatokat.
KÉRDÉS, Mit tegyek hogy megszünjenek ezek a kiírások?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest