Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t19joc10
csendes tag
Szevasztok!
A következő lenne a kérdésem, 2 winchester van a gépben Sata 2 porton. Samsung 1000Gb F3
Western Digital 320GB AAKS, mind 2 winchesterre a HD Sentinel Lemez Tulajdonságok ezt írja:ATA ellenőrző összeg,Érvénytelen (Minden máshol OKÉS ,SMART OK)
olvastam a fórumot , az 1000Gb oson csináltam részletes tesztet , hibátlan. Smart adatoknál nem jelez hibát.
Cseréltem kábelt, (Sata , áram), akkor a Samsungon megszünt ez a kiirás (Érvényesnek írta).
1-2 nap múlva ugyanez jelentkezett. Ez a kábel is rossz lenne? Vagy máshol van a baj? Amúgy hibátlanul működik minden csak idegesítMás, a Hd tune új verziója még ezt írja SMART adatoknál
Samsung 1000Gb -osnál (mikor érvényes ellenőrzőösszeg volt, a hiba akkor sem tűnt el)
Calibration retry count 6 warningWD 320Gb-osnál
Ultra DMA CRC ERROR COUNTAz a furcsa a HD Sentinel ilyenekről nem ír, gondolom a HD Tune PRO 4.50 elég új verzió hogy jól olvassa ki az adatokat.
KÉRDÉS, Mit tegyek hogy megszünjenek ezek a kiírások?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest