- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
hdsentinel #444 üzenetére
Ja egyébként a HDS DOS akkor is olvasta a SMART-ot amikor az XP driverrel nem működött. És próbáltam azt a jumperelési/IDE kábel konfigot is ami most működik, (ugyanígy volt azelőtt is, hogy elszállt volna a HDD...) úgyhogy kizárásos alapon a disk geometry error miatt nem tudta olvasni az XP driverrel a SMART-ot.
Most azt még nem is próbáltam, hogy az AHCI-ben működő SATA HDD SMART-ját olvassa-e a HDSDOS, de ha hazaértem kipróbálom. IDE módban szépen olvassa, csak áttettem AHCI-be mert jó lenne üzem közben leválasztani néha a SATA Rackben lévő HDD-t, de meglepetésemre sajnos így sincs a HDD a leválasztható eszközök listájában... Nem tudom miért, talán nem SMART képes a rackem??
Az meg tényleg érdekes volt amikor külön IDE csatin volt két Master HDD, mert már gépinduláskor perceket kereste az IDE kártyán az eszközöket amikből csak egyet talált meg. Mondjuk ezt még a HDD újrapartícionálása előtt volt, de pont a "rosszat" találta meg
Amikor két külön IDE kábelen volt a két Slave HDD akkor gépinduuláskor rendben megtalálta az IDE kártya az eszközöket.
Na ezek után legyünk okosak
De mindegy, mert ahogy most van úgy jó, már régen rájöttem, hogy az alaplap csere gyötrelmes dolog, mert ki kell silabizálni az új lap logikátlan nyűgjeit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kuponkunyeráló
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest