- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
efi99
őstag
Végre valaki (a Powercomon felül) aki úgy gondolja, hogy a fali konnektorból kihúzott dugókat (PC,monitor,modem miegymás) jó lenne, ha bele is lehetne dugni az UPS-be. A többi gyártó meg elmehet a sunyiba az IEC szabványú csatlakozóival (falból kihúzás, utána bután nézés esete)
-
scream08
csendes tag
Jó cuccnak tűnik nekem is be kéne szereznem eggyet. Bár nemhiszem hogy ezt.
-
jó cuccnak túnik, de hogy nem színuszos, az elég gáz... csodálkozom, hogy még egyáltalán ki mernek adni nem színuszos szünetmentest.
-
engusz
veterán
@kisninja: Köszi, megfogadom a tanácsod.
@tlac: A témát nem én nyitottam, a jelenlegi fő cikkhez kapcsolódik.Köszi a linket.
-
engusz
veterán
Egyre többször van a környékünkön (XVI. kerület külső csücske) áramszünet. Ha vihar van, akkor szinte mindig, de egyébként napközben is néha elveszik a naftát. Ráadásul néha olyan is van, hogy egy 10 másodperces szünet alatt 4-5x elmegy és visszajön az áram. És szegény gép csak kattog, puffog, felpörögnek a ventilátorok, leállnak, kapcsolgat a TFT. Grrr.
Tehát, szünetmentesre szükségem volna. Nem kell nagy teljesítményű, mert csak annyit szeretnék, hogy áramszünet esetén rögtön lépjen alvó módba a gép (S3), és addig táplálja a memóriát árammal, ameddig tart a nafta-hiány. 20-nál többet nem szívesen áldoznék egy ilyen ketyerére. Ám, annyira elbizonytalanodtam az olcsóbb készülékekről készült teszeket elnézve, hogy egy kicsit zsákbamacska érzésem támádt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az MGE új szünetmentes áramforrásokból álló családja elsősorban munkaállomások, szerverek védelmét szolgálja.
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Cyberpunk 2077
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest