- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videószerkesztés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabs
tag
Üdv!
Hosszas keresgélés után a neten (google a barátunk) sikerült rájönni a Freepulse Wireless titkára.
Alapból ugyan csak a saját adapterével kommunikál, viszont ha nagyon hosszan nyomjuk le a fejhallgató csatlakozó gombját (először pirosan lassan villog, aztán 3-at gyorsan, ami a kikapcsolás, utána kis szünet, végül gyorsan felváltva villog a led kéken és pirosan) akkor lehet adapter nélkül is csatlakoztatni bluetooth eszközökhöz (bluetooth v2.0 + EDR / A2DP).
Kód: 0000
Nekem 6233-assal ment, és kisebb nehézségek árán sikerült összehozni a laptoppal is.
Ajánlott olvasmány: [link] a képtől nem kell megijedni, jókat ír. -
arn
félisten
annyit meg hozzatennek, hogy mind hardverileg mind szoftverileg (html alapu) eleg kifinomult - de ha vmi megsem tetszene, szabadforrasu a sw.
-
arn
félisten
a squeezeboxot nem illik osszekeverni a logiteches olcso holmikkal. semmi koze sincs a logitechhez - csak annyi, hogy megvette tavaly a slimdevicest.
ok talaltak ki es fejlesztgettek (az enyemet meg kaliforniaban gyartottak). ez eppen a harmadik verzioja (ez az eredeti neve - slimdevices squeezebox v3). van egy nagytesoja is, az 2000 dollar korul van.
kifejezetten hifis celokra lett fejlesztve. mind hangilag mind kezelhetosegre. itt az eredeti oldal
http://www.slimdevices.com/
hallottam mar par hifis frontendet es az arahoz kepest ugyancsak szepen szol (hifis szemmel kifejezetten olcso holmi). -
Xbean
tag
Mostanság tervezem egy vezeték nélküli füles beszerzését.
Ami még fontos hogy legyen rajta egy jobb fajta mikrofon is, hiszen sokat beszélgetnék vele az interneten.
Sajnos így a logitech nem felel meg, de találtam egy ilyet: [link]
Lényegében mindenre használnám: játék, film, zene, beszélgetés.
Írtátok hogy időnként megszakad a kapcsolat, gondolom ennél is. A kérdésem az lenne hogy ezek a megszakadások az idő elteltével nem fordulnak elő gyakrabban?
Ha tudnátok mondani 20k HUF tartományban még vezeték nélküli és mikrofonos fejhallgatót azt megköszöném én hirtelenjében csak a philips-set találtam.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Parasztvakításra....
Nállam is volt egy ilyen tesztelésre, de szerintem az újgazdagok hobbija. A Harmony távirányító is volt, de az is ugyanez. Képzeld olyan okos, hogy ha dvd-t akarok nézni, akkor nem kell megnyomnom 4 gombot, hogy elindítsak egy filmet, hanem elég ráböknöm a watch dvd activityre. Micsoda fejlődés.. -
dezz
nagyúr
Biztos jót tesz a hangminőségnek az újradigizés, majd újbóli D/A konverzió...
Bár akinek a 128kbites mp3 is megfelel... -
HaGii
tag
''zsinór''
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
anjani182
őstag
A számítógéped és a hangrendszered között, tehát a PC/laptopon levő zenéket tudod hallgatni egy különálló audio rendszeren. Magyarul nem feltétlen kell egy szobában lennie a cuccoknak
Hogy mi értelme, azt nem tudom, én is majdnem vettem egy ilyet, csak egyszerűbbnek láttam, ha veszek egy asztali cd/dvd lejátszót.
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
és ez a Logitech Wireless DJ Music System ez akkor mire jó? nem értem, hogy itt most melyik vezetéket helyettesíti.. :S
-
Ste
addikt
szerintem nagyon jól szól a freepulse
legnagyobb hibája, hogy csak a saját adójával használható
hiába próbáltuk az adó nélkül akár notival, akár telóval összehozni, sajnos képtelenség
ez a legnagyobb hibája -
ponti_ak
addikt
A BT-fülesnek szvsz nem sok, valószínűleg én sem használnám (ahhoz valószínűleg túl érzékeny vagyok a jó hangminőségre)
az OFF-ban viszont a -cikkben nem szereplő- általam korábban linkelt Sqeezebox nevű Logi termékről, és úgy általában véve a PC-multimédia-és-egyéb-más kütyük összakapcsolásáról elmélkedtünk... -
vili13
őstag
Van bármi értelme ennek az izének egyáltalán?!
Egy kis méretű mp3 lejátszó szerintem önmagában sokkal hordozhatóbb és praktikusabb hagyományos drótos fülessel, ráadásul nem kell +2 akkut tölteni és cipelni hozzá.
Asztali eszközökhöz meg szvsz kevés az 5-10m, ráadásul ekkora távolság hagyományos kábellel történő áthidalása akkor is olcsóbb és egyszerűbb, ha falat kell fúrni hozzá; arról nem is beszélve, hogy a bt sávszélessége egyszerűen kevés a tényleg jó minőségű sztereó hangátvitelhez. -
he7edik.
addikt
Kiváncsi vagyok hogy BT-n keresztül milyen hangminüséget produkál bár nem valószinű hogy a hagyományos rádiós fülesekkel felveszi a versenyt
-
rudi
nagyúr
Az a baj, hogy ahhoz, hogy tökéletes legyen még kell ez, meg az, meg amaz, végül ott tartasz, hogy ismét a PC univerzalitására van szükséged. Az aktuális csúcs konzolok is afelé tendálnak, hogy multimédiás PC-k lesznek
Kell találni valami okos kompromisszumot, de ez nagyon helyzettől függő dolog.
-
rudi
nagyúr
Szerintem meg egyáltalán nem (és én fogtam is a kezemben, nem csak képen láttam)! Ez egy nagyon rugalmas de elég erős fémszál rugalmas gumi borítással, amit tényleg keményen kell tekerni, hogy eltörjön. Semmi köze a műanyaghoz. Az alap Wirelessek tényleg elég törékenyek voltak.
-
ponti_ak
addikt
Nos igen, a jövő valószínűleg az egyes komponensek összeköttetése lesz (remélem), mert tényleg jó lenne, ha az egyes (kvázi különálló) lego-elemeket sikerülne egymás közti kommunikálásra bírni.
A multimédiás megoldások közül eddig egyébként talán a Unicorn MX-760HD ''dobozka'' tetszett a leginkább. Ha kicsit kevesebbe kerülne, és tudna még 1-2 plusz funkciót, lehet hogy már be is szereztem volna..Nem a végső megoldás lenne az sem, de nekem ''átmenetileg'' megfelelne.
-
george11
addikt
Anno mikor számtekboltban dolgoztam eladtam párat ennek a tesójából ( Logitech Wireless for mp3), elég negatív véleménnyel vagyok róla. Összesen 2 darabot adtam el, aztán már nem is ajánlottam senkinek, mert mindkét füles visszajött gariba pár hét múlva, ugyanis a fejhallgató pántrésze belül/középen elrepedt.
Ahogy elnézem ennek is ugyan olyan a kialakítása -
rudi
nagyúr
Rengeteg érdekes multimédiás cucc van nem csak a Logitechnél, hanem sok más gyártónál is. A Squeezebox most kimaradt, de a nagyobb Harmony távirányítókra is kíváncsi lennék, és azt is meg akarom nézni, hogy meddig ér egy 2,4 GHz-es rádiós és egy Bluetooth bill+egér komból. Ajánlották azt az új levegőben hadonászós Logi egeret is meg van még sok multimédiás izé, amit meg kellene nézni. Most nem csak a tesztelői kíváncsiság hajt, hanem otthonra is ki kellene találni valamit a PC, Wii, LCD-TV, net és egyebek összehangolására
-
ponti_ak
addikt
Nekünk is nagyon tetszett, bár beszerzése előtt számításba vennénk rengeteg egyéb lehetőséget is.
Diplomatikus.Az biztos, hogy csinos és ötletes darabok, de az áraik nem az átlag magyar bukszához lettek igazítva...
Pont a napokban keresgéltem valami távirányítható ''összeköttetést'' a laptop, (illetve a külső HDD) és a hangfalak közé, és belebotlottam ezekbe, meg a Logi' Squeezebox-ába... [link], ami netes rádiókat is tud fogni, ébresztőóra funkciós. Hálózatba köthető (kábelen vagy WiFi-n keresztül) és számos hangformátumot ismer, köztük veszteségmentes FLAC-ot, Apple Lossless-t is... és 335 dolcsi.. ehh..
@rudi: ilyet (Squeezebox-ot) nem kaptatok tesztelésre? Nem mintha vennék, csak ha már a másik kettő is megvolt, fura, hogy a szet harmadik (szerintem leginkább használható) tagját nem láttam a tesztben...
[Szerkesztve] -
Stiky
senior tag
Osztrákiában láttam ugyanilyen wájörlessz fülest 10k -ért megfelelő € -ért...
hmmm nincs is messze ausztria... annyira -
RexpecT
addikt
''néha egy-egy pillanatra megszakad az adás.''
Hát kössz szépen.Nem kellene.
-
anjani182
őstag
Egyik haverom vett ilyen Free Pulse fülhallgatót, szerintem jól szól, basszusból nincs hiány. Viszont tényleg néha elveszti a jelet, és ez nagyon bosszantó!!!
-
moma
őstag
Lehet hülyeség, de néha eszembe jut, hogy vajon nem e gáz, hogy az ember benne ül egy halom ilyen vezetéknélküli kommunikációs térben. pl nálam otthon csak wlanbóé a saját hálón kívül még látszik kettő másik és ahhoz jön az összes többi
-
erdoke
titán
Múlt évi:
[link] -
Messa
tag
Számomra mindkettő a használhatatlan drága kütyü kategória
-
jeges
senior tag
ez a téma szerintem jóval többet is megérne egy 5oldalas logitech reklámnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A cím ellentmondásos, de nagyon jól jellemzi a Logitech vezeték nélküli zenetovábbítóit.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- PR-Telecom
- OpenWRT topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest