Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Igazad van, ennyi pénzért már lehet venni tv-t is.
Viszont a vhs-es részét nem osztom, én ugyanis 4 év alatt a második videómat taposom, és már ez is kezd vacakolni. Az első még márkás meg 6 fejes, meg minden volt, a második egy ''legolcsóbbat tessék adni '' verzió. Viszont amikor elkezdett vacakolni, elmentem a boltba, vettem egy a tesztben összehasonlításként beiktatott leadtek kártyát, és azóta azzal veszek fel mindent. Előnye, nem kopik el a mechanikája soha
Mondjuk én nem tv-nek vettem, hanem inkább rögzítésre. Hamarabb jutok ugyanis gép, mint tv és videó közelbe sajnos -
JulWCZar
senior tag
Kivancsi lennek mit tudnak a pcmcia tunerek, az megiscsak elegansabb egy notihoz. (nameg nalam csak 1.1-es usb van
)
-
szab.tam
nagyúr
Másfél éve használok a konyhában egy 19''os lcd-re kötve egy box9-est. Ez az együttes akkor egy pár aktív hangfallal együtt 100 pénzbe került. Ma már a monitorok áreséséből adódóan olcsóbban ki lehet jönni. Vegyesek a tapasztalataim. A kép minősége kifejezettem tetszik, igaz kicsit zajos, pedig jó antennajelem van. Egy zajszűrő elfért vonna benne! Ami nem tetszik: a hangolás. Több csatornát képtelen vagyok megtalálni. Az auto hangolásnál megtalál csomó szemetet, majd elfogynak a helyek.
A mai eszemmel már feleslegesnek tartom a 9-est, sőt még a 7-est is. Ha átlagos felhasználó az ember, és megelégszik a monó hangal, 4:3-as képpel, 15 körül meg lehet kapni a box5-öst. -
Dassler
őstag
Do not open the case...
Amúgy sztem még továbbra is megtartom a Leadtekemet. Bár még azt se használtam soha
[Szerkesztve] -
Elég gagyi lett (úgymond) az USB-s megoldás, a szerző szavaiból is valami hasonlót véltem kivenni. Őszintén szólva olyan termék, mintha mind1 lenne, mit dobnak piacra, mert nincs konkurenciája. 5 éve talán jó termék lett volna.
-
lajo
senior tag
WoW! Jól értem, ha van lcd monitorom akkor azon tvzhetek a pc-m bekapcsolása nélkül?
-
falsetrue
tag
ennyi penzert TV-t lehet venni, es legalabb nem zug es nem kell megvarni mig bebootol.
Hameg rogziteni kell valami adast, ott a jo oreg vhs, szinte mindenhol van olyan csaladokban.
nekem 10 ev alatt 2x volt tunerkartyam, es a vege mindig az lett hogy eladtam, mert felesleges volt.. -
csudri
őstag
Hmm, egyik sem olyan termék, amiért rohannék a boltba és lecserélném a jó öreg Leadtek tuneremet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Folytatódik tuneres szorozatunk. Ezúttal két AVerMedia terméket mutatunk be, melyek közül csak az egyik nevezhető számítógépes tévévevőnek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest