Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
robyeger #463 üzenetére
Nem keresgelek semmit. En elmagyaraztam miert beszelsz zoldeket nem is egyszer es nem is roviden, sot reszletesen es linkekkel, magyarazatokkal alatamasztva, ervekkel stb.
Tudod mit? Keress most te es ird le reszletesen miert is lenne limitalt. Nem vagyok kivancsi az ures pszeudo teoriakra, ugyanugy magyarazatot es leirast szeretnek latni mint ahogy azt en neked tobbszor is megadtam. Nyugodtan hasznald fel a muhelyes peldat es magyarazd el szerinted hogy mukodik.
Pontosan ugy van ahogy azt maszat a #434-ben leirta:
''Állítasz valamit, amit nem tudsz bizonyítani. És számon kéred a másikon, hogy bizonyítsa az ellenkezőjét.''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest