- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sifre
senior tag
Elég lesz valszeg.
Tudom hogy perverz dolog, de én marhára örülnék neki ha végre valósághűen lemodelleznék az automata váltók működését. Hülyén fog kinézni hogy krúzolok az Audi Q7-el a tengerparton olyan 70kmh körül és a második fokozatban pörög a motor ~3000-et. Jó lenne ha nem csak a sebesség és a fordulatszám számítana bele a fokozatválasztásba, hanem az is hogy mennyire nyomom a gázpedált.
Lehet hogy apróságnak tűnik, de szerintem sokat dobna a vezetési élményen (számomra biztos). => 90-100 között haladva lepadlóznám a kocsit, visszagangolna a váltó és gyorsulna mint az állat
Egyedül vagyok a véleményemmel?
Ötleteket hova lehet írni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest