Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Ezt most nem igazán értem. Szerintem elég átlagos vagy kicsivel átlag fölötti gépem van. Java részét az alkatrészeknek használtan talicskáztam össze. Az az igazság hogy egyre több mai játékban kell már visszavenni itt-ott valamit ezzel a konfiggal is és még nem tudjuk egyiken sem hogy mi kell mondjuk egy High (nem Ultra) beállításhoz a közeljövő játékaiban. Lehet hogy a mostani gépem a TDU2-ben már csak medium-ra lesz elég FullHD-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilinternet
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest