Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sifre
senior tag
Elég lesz valszeg.
Tudom hogy perverz dolog, de én marhára örülnék neki ha végre valósághűen lemodelleznék az automata váltók működését. Hülyén fog kinézni hogy krúzolok az Audi Q7-el a tengerparton olyan 70kmh körül és a második fokozatban pörög a motor ~3000-et. Jó lenne ha nem csak a sebesség és a fordulatszám számítana bele a fokozatválasztásba, hanem az is hogy mennyire nyomom a gázpedált.
Lehet hogy apróságnak tűnik, de szerintem sokat dobna a vezetési élményen (számomra biztos). => 90-100 között haladva lepadlóznám a kocsit, visszagangolna a váltó és gyorsulna mint az állat
Egyedül vagyok a véleményemmel?
Ötleteket hova lehet írni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest