Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
"... az újonnan felbukkant exploitok a Flash Player önálló programként futtatható, többnyire webfejlesztők által használt változatain működtek, mind Linuxon, mind pedig Windowson és Mac OS-en. Ez a verzió azonban közel sem olyan népszerű, mint a böngészőbe beépülő plugin, amely szinte minden gépen megtalálható, és amelynek fenti verziója már véd a támadások ellen."
Érdemes előbb elolvasni a hírt. Amúgymeg mivel nem az átlaguser által használt playert támadták, ezért az emberek 99%-át nem érinti.
-
Taky
senior tag
Gondolom ez csak a wines felhasználókat érinti, vagy nem???
-
törölt tag
Ezt a gec*seget , nekem 9.0.115 volt fent es nekem adobe oldalrol a get flash playerrel nem is updatel ...
, azt tudni ,hogy milyen passwordoket logolnak?
-
munky
őstag
frissítés kész.
-
raskolnikoff
őstag
Frissítem is...egyébként az számít hogy adblock plus be van kapcsolva? Nemigazán vannak flashek az oldalakon így...
-
Keem1
veterán
Ha legény vagy a gáton egy nagy földrengésnél, a katasztrófavédelmisek akkor is evakuálnak, ha két lábbal kapálózol
Pedig biztos próbálnád nekik megmagyarázni, hogy ura vagy a helyzetnekTelepíteni akartam a legfrissebbet, mert ezer éve nem telepítettem flash playert, de csak néztem, hogy a legújabb van fönt. Ez is frissíti magát, mint a windows update?
-
elit_hun
őstag
Én ezt 2-3 napja olvastam a wow insideren
keyloggert telepítenek a szemetek, hogy megkaparintság a több ezek goldomat
-
Xmodule
őstag
Ez azért nem semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest