Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
"... az újonnan felbukkant exploitok a Flash Player önálló programként futtatható, többnyire webfejlesztők által használt változatain működtek, mind Linuxon, mind pedig Windowson és Mac OS-en. Ez a verzió azonban közel sem olyan népszerű, mint a böngészőbe beépülő plugin, amely szinte minden gépen megtalálható, és amelynek fenti verziója már véd a támadások ellen."
Érdemes előbb elolvasni a hírt. Amúgymeg mivel nem az átlaguser által használt playert támadták, ezért az emberek 99%-át nem érinti.
-
Taky
senior tag
Gondolom ez csak a wines felhasználókat érinti, vagy nem???
-
törölt tag
Ezt a gec*seget , nekem 9.0.115 volt fent es nekem adobe oldalrol a get flash playerrel nem is updatel ...
, azt tudni ,hogy milyen passwordoket logolnak?
-
munky
őstag
frissítés kész.
-
raskolnikoff
őstag
Frissítem is...egyébként az számít hogy adblock plus be van kapcsolva? Nemigazán vannak flashek az oldalakon így...
-
Keem1
veterán
Ha legény vagy a gáton egy nagy földrengésnél, a katasztrófavédelmisek akkor is evakuálnak, ha két lábbal kapálózol
Pedig biztos próbálnád nekik megmagyarázni, hogy ura vagy a helyzetnekTelepíteni akartam a legfrissebbet, mert ezer éve nem telepítettem flash playert, de csak néztem, hogy a legújabb van fönt. Ez is frissíti magát, mint a windows update?
-
elit_hun
őstag
Én ezt 2-3 napja olvastam a wow insideren
keyloggert telepítenek a szemetek, hogy megkaparintság a több ezek goldomat
-
Xmodule
őstag
Ez azért nem semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- HP ProBook 640 G8, 1" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia (
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( o
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával