Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
amikor utoljára játszottam freenast kézzel kellett egy .xz file-t feltolni neki és frissítette magát belőle. Azóta lehet hogy lett más. Let's is van, értem hogy jobb esetben egyszer kell megcsinálni, de nem egy next next next finish. Piwigo gondolom arra is felmegy, szóval hasonló funkció van képnézegetésre. Plex is felmegy, és annyit kell vele mókolni, mint az összes csomaggal, aminél a jail miatt matatni kell. Teljesen más kategória mint a syno, vagy bármi más késznas, nem lehet és nem is szabad összehasonlítani...
Vesa: Szerintem senki nem vitatta, hogy ha értesz valamihez, olcsóbban jössz ki ha magad csinálod. Az élet legtöbb területén ez így működik, és nem ért szerintem senkit meglepetésként. Hovatovább senki nem vitatta a home vagy soho felhasználását a freenas vagy egyéb nyílt os-eknek. Nem értem hogy miután megkaptad a válaszodat miért próbálod bizonygatni azt, amivel senki sem vitatkozott. Maga a nas otthoni felhasználásra egy rétegigény. A saját magam építem meg és hergelem be egy linux disztróból ennek a rétegnek egy elhanyagolhatóan kis rétege. Azon túl, hogy értjük hogy ügyes vagy meg minden, nem értem hova szerettél volna kilyukadni. Hogy neked nem érte volna meg a gyári nas? Ez szerintem az elejétől tiszta volt, és senki nem mondta, hogy "vettévóna3milláészájnótosztboldogabvagy"
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest