- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
Szerintem teljesen jó és használható. Félig még angol, de ez kiküszöbölhető. Egyen helyeken elég jól van fordítva nem csak idegen szavak vannak beszúrva ( pl.: sziklaszilárd teljesítmény).
Sajnos a színek nem tetszenek. Nagyon elmentek a windows csempe irányába. Mik ezek a kék, lila rózsaszín, kékeszöld csempék? Nem lehetett volna felhasználni az acer színeit ami a sarokban is van vagy harmonizáló színeket? Mintha valaki egyszarvú odaürített volna.Továbbá, mint mindig az illesztőprogram letöltés ultralassú és nem magyar. Gondolom az így is fog maradni.
-
ViZion
félisten
Háááát... ez egy rakás k@k@.
Esetleg a kereső mező lehetne még láthatatlanabb, bár így sem sikerül az előttem heverő lapost megtalálni. Szerencsére a .com support felől "közelítve" meg lett, de itt meg csak driverek, semmi link a tulajdonságokhoz. Nem túl jó így, ráadásul M. Fox is rondább, mint az emlékeimben.Mi folyik itt Göngyösön??? Carmen Electra nem ért rá?
-
Benőke
őstag
Hát pocsékul néz ki, de használhatóbb lett, nem csak a design ami változott. Kinézetre inkább katasztrófa használhatóságban meg egyértelműen sokkal jobb lett.
Nem tudom miért kell ez a winfos 8 majmolás mindenhol.
-
mickemoto
őstag
Van még mit csiszolgatnia az Acer-nek bőven.Régi Aspire One gépbe kerestem akkumulátort, hát katasztrófa, egyszerűen lehetetlen kikeresni az adott típushoz valót.Rengeteg a hiányosság még, de ez korábban is így volt úgyhogy jobb nemigen lesz szerintem.
-
helkis
veterán
asszem acer-nél betolták a marketingeseket az első órára: MeganFox+delfinek
-
derive
senior tag
Na mar ezt is megfertozte a csempevirus? Lassan ideje visszacserelnem a 27"-os LED monitoromat a 20 eves 14"-os CRTre... Pusztan az informaciosuruseg megorzese szempontjabol
-
PPatrik
aktív tag
-
papaty22
csendes tag
szerintem is egyre tobb honlapot kellenne tablett/erintes baratta tenni, manapsag sokan telon vagy tableten neteznek, mint en is csak a net miatt nem kapcsolom be az asztalit, es sokszor kenyelmetlen a weboldalak kezelese
-
varydave
tag
Én lájkolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Új szolgáltatásokkal is bővült a gyökeresen megújított, immáron átláthatóbb, könnyebben kezelhető gyártói honlap.
- Assetto Corsa EVO
- DUNE médialejátszók topicja
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Energiaital topic
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest