Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz dragonfx #401 üzenetére

olvasva a korábbi kommenteket (ill. másik topicban), egy szemtanú szerint: előzött (feltételezhetően nagy sebességgel), és valaki szintén előzésbe kezdett, figyelmetlen volt, és nekiment, rádobta valami betonelemre, ami tovább dobta, és gyakorlatilag csak pergett szegény ph!ajtásnak az élete... ergo vétlen volt...lehet gyorsan hajtott, de ez ilyen szempontból irreleváns, s ha ez magyarázná, akkor 10-ből 9 soffőrt el lehetne temetni (tegyük szivünkre a kezünket...és ki meri kijelenteni, hogy sosem hajtott még gyorsan?!....sok helyen nem is lehet betartani)

Én jobb kerékkel 80-90km/h-val mentem le az útról (kb 10cm-el volt magasabban az út) saját hülyeség miatt, visszahúztam a kormányt, mire elkezdett szitálni az autó, a másik oldalon lévő árokban kötöttem ki, a kocsi az oldalán, a menetirányommal szemben....ha jön szembe valami, valaki, akkor mattolom magunkat, így megúsztam egy gazdasági totálkárral, de hál Isten nem öltem meg senkit... és 80-90-nél is a másodperc törtrésze alatt szaltóztam, kb annyi időm volt bármit tenni, mint mikor az ember beugrik a dobbantóról a medencébe... Szerintem nem ment 180-al, aki a képekre apellál az még nem ütközött.

Új hozzászólás Aktív témák