Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog (1)

Hát, igénytelenség, szerintem sokan rosszabbul oldották volna meg :D De ez nekem tetszik, főleg hogy ésszel csináltad, és nem csak szétflexelted a házat :D

A "válság üzemmód" tetszett - és amúgy ja, én már a válság előtt is takarékon voltam :D

Nnnna. A szúnyogháló jó ötlet, ilyen előlepot én is csináltam már párat, csak én normál 5,25" takarólemezt vágtam ki, és tettem bele szúnyoghálót.
    Emögé, ha tudsz szerezni ritka szövetű szivacsot, vagy finom papírt, amin átmegy a levegő, tett be nyugodtan, mert nagyon jó porszűrőként működik, és a levegő is áramlik.

Amúgy a ragasztópisztoly hivatalos neve "genyapisztoly" - legalábbis a munkahelyemen:D

A hűtőd sztem amúgy az A64 refihűtő megtámogatva egy normális ventivel nem? Nagyon olyannak látszik a borda.
    Az X1900 -ra rakott 8cm venti jó ötlet, haveromén is bevált, sokkal jobban bírta a tuningot, csak azon sajnos a ramok nem bírták sokáig, akárhogy hűtöttük :(

A Spire pasztában amúgy nincs ragasztó, csak a szilikon ilyen jól tapad, de ez is a dolga többek között.

@evilzombie : Lássuk, lássuk!!!! :)

Új hozzászólás Aktív témák