- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszihó
aktív tag
Remek kis cucc ez a codegen9011. Sajnos én hiányosan szereztem se ajtó se 3,5" tartó. Ez lett az én házamból.
-
Egzee
őstag
lol még fel van kötve a vinyó valami befőttesgumival!
-
Bib
őstag
Hilti szalag mint díszléc...
.Amúgy tetszik a színe
-
AXisBOLD
addikt
LOL
-
Hát, igénytelenség, szerintem sokan rosszabbul oldották volna meg
De ez nekem tetszik, főleg hogy ésszel csináltad, és nem csak szétflexelted a házat
A "válság üzemmód" tetszett - és amúgy ja, én már a válság előtt is takarékon voltam
Nnnna. A szúnyogháló jó ötlet, ilyen előlepot én is csináltam már párat, csak én normál 5,25" takarólemezt vágtam ki, és tettem bele szúnyoghálót.
Emögé, ha tudsz szerezni ritka szövetű szivacsot, vagy finom papírt, amin átmegy a levegő, tett be nyugodtan, mert nagyon jó porszűrőként működik, és a levegő is áramlik.Amúgy a ragasztópisztoly hivatalos neve "genyapisztoly" - legalábbis a munkahelyemen
A hűtőd sztem amúgy az A64 refihűtő megtámogatva egy normális ventivel nem? Nagyon olyannak látszik a borda.
Az X1900 -ra rakott 8cm venti jó ötlet, haveromén is bevált, sokkal jobban bírta a tuningot, csak azon sajnos a ramok nem bírták sokáig, akárhogy hűtöttükA Spire pasztában amúgy nincs ragasztó, csak a szilikon ilyen jól tapad, de ez is a dolga többek között.
@evilzombie : Lássuk, lássuk!!!!
-
evilzombie
tag
Eleg igenytelen lett!
Majd egyszer feltoltom az enyemet!
-
drizzt1666
tag
Azért ez nem is olyan igénytelen
-
commanDOS
senior tag
Király
Na ezt a vinyó halkítást viszont megpróbálom.
Eddig nem akartam szétbarmolni, ha már mindennek megvan a gépben a maga helye, de borzasztó hangos ez a vinyó, a ház meg csak felerősíti
(WD 250GB VINYA +COOLER MASTER ELIT 331 HÁZ)
Kedden veszek is olcsó radírt és lepakolom a ház aljába.
Okos ötlet egyébként, mert így a levegő tud mozogni a hdd körül, mégis elnyeli a rezgéseket. -
Johnny001
senior tag
Hi!
Új erőt adtál a fantáziámnak, mert ugyanilyen házam van és az ajtaja még megvan!
Az ajtóba fogom beleapplikálni a 12 centiméteres ventilátoromat, ami szintén a külön erre a célra vásárolt winchester tartó keretben lévő, majdani két egységet fogja hűteni!
Szóval elő az ajtóval, további sok barkácsot, Kellemes Húsvéti Ünnepeket!By.: Johnny
-
^Clown
addikt
Szép lett a végeredmény, gratula!
-
HalfDemon
csendes tag
Mostmar tudom miert nem akar leesni a procimrol a "szar gyari huto" miota kinomban "valahol talalt" sprite pasztaval pasztaztam
-
Narancs
őstag
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat
-
04ahgy
nagyúr
Kicsike elvi hiba: a VGA kártyának az eredeti ventilátora a radiál ventilátor, a szokásos számítástechnikában előforduló pedig az axiális. Rádiusz = sugár, ez a ventilátor sugárirányban fúj. Axis = tengely, ez a saját forgástengelyének irányába fúj.
Hogy dicsérő szavak is elhagyják billentyűzetem: szép lett a gép...
HGyu
-
Domi_Jani
tag
Ahogy elnézm e képeket könyves a felfüggesztés
Nagyon jó lett ez a perverz sárga, még a fémépító darabkka is nagyon jól megy hozzá, nem is láccik képeken kontárkodásnak, teljesen jó. én hariosnyából csináltam 3db kivágott előlapból rést, a baj vele az h míg funkcióját, a porfogást tökéletesen teljesíti, pár nap vagy hét mulva elváltozik szűrkévé a színe és folyton takarítani kell ami....
Visszatérve az 5,25ös hddre van egy jó bevált tippem mindenkinek:
hozzávalók:
4db sima "számítógépmenetűcsavar"
4db kb 4cm hosszú csavar
8db anya
jah és a lényeg egy gumicső
meg egy pár alátét és íme a kép:
[link] -
Peti78
őstag
-
Sweet Lou 6
addikt
Nice work!!!
-
sakeee82
aktív tag
Ez kellett nekem korán reggel! Perverz sárga!
Nagyon jó az írás, rövid, tömör, lényegre törő és hangulatos!
-
sagesz93
addikt
Igen jó teszt, grat a szerzőnek, jó volt olvasni
És sztem szebb lett a végeredmény.
Nameg ez a "válság üzemmód" -
Mr.Csizmás
titán
luvnyák = csajok
Minden elismerésem az írónak, 1. az egyedi hangvétel
2. Mestermodding.
Ezt jelöltetni kellene a hónap moddingja címre
igazi válságmegoldások
-
Killing
addikt
Én inkább maradok a gyári megoldásoknál,ez nekem túl bonyolult...
[OFF]Már értem hogy miért a csajok csinálják túlnyomórészt a vasalást!
A pálinkát haggyd meg,gondolom vagy annyira jószívű hogy adsz belőlemod:Mellesleg mi az a luvnyák?[/OFF]
-
-
Mans20
addikt
Helo
Én lefesteném az egész házat narancsra,úgy mégszebb lenne
-
jenei92
senior tag
"Vehettem volna több ezer forintért valami márkás hűtőt, de sörre és luvnyákra költeni valahogy sokkal menőbb, mint videókártya hűtőre. Igazából ezekre se költök, sör helyett ott a házi diópálesz, a csajom meg nem egy pénztemető. Tulajdonképp én már régóta válság üzemmódban működöm."
-
eszgé100
őstag
nekem tetszik a végeredmény, azt hittem tényleg valami nagyon gány lesz
-
Solten
őstag
olyan bacsis-fele "kokler-modding-tuningnak" indult (csekkoltam 2*-is nem o -e a szerzo), de eleg kellemes lett a vegeredmeny...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, milyen ismerős megoldások!
-
ádikácska
aktív tag
"Igazából ezekre se költök, sör helyett ott a házi diópálesz, a csajom meg nem egy pénztemető. Tulajdonképp én már régóta válság üzemmódban működöm." -->
Ezen nagyot röhögtem, jó kis írás egyébként, szeretek gányolásokról olvasgatni... -
Narancs
őstag
válasz
kételkedem #12 üzenetére
Kösz srácok
-
Narancs
őstag
válasz
philoxenia #13 üzenetére
ok, megtörtént
-
syC
addikt
Grat
-
philoxenia
MODERÁTOR
A sörre és ... utáni szót szalonképesebbre cseréld már légyszi. Neked amúgy sincs olyanod, ha jól sejtem, minek költenél rá?
-
kételkedem
addikt
Hangulatos írás, nekem tetszett
A mod nem annyira, de nem is nekem csináltad -
vPhis
tag
tavaszi szüneeeet. én már gondolkodok moddingon csak nincs egy ötletem se, meg pasztábol is kifogytam szal lehet h nem lesz semmi. habár VGA hűtővel a nyárig valamit szeretnék csinálni. ez lesz az első nyári bevetése
ja amugy jo a cikk
-
gabor85
őstag
Hogy a cikk szókimondóságával hasonlóan reagáljak: Kurv@jó
-
D.Orion
veterán
Szerintem igényes lett a végeredmény. Én sokkal célirányosabb szoktam lenni(a funkció az elsődleges a látvány az utolsó) ergo kontár.
-
Gonosz15
aktív tag
Ugyan ilyen házam van
A merevlemezeket, te hogy rögzíted benne? Nekem most csak 1db van az még a felső helyen pont elfér, de ha többet akarok belerakni az egyetlen értelmes megoldás a mobil rack. Te mit csináltál? -
Rosszabbra számítottam a bevezető alapján
Na persze ez nem negatív kritika. Én ettől függetlenül maradok a gyári házikómnál, és inkább hallgatom a ventiket. Bár inkább a winyóm hangos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Dune: Awakening
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest