Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, igénytelenség, szerintem sokan rosszabbul oldották volna meg
De ez nekem tetszik, főleg hogy ésszel csináltad, és nem csak szétflexelted a házat
A "válság üzemmód" tetszett - és amúgy ja, én már a válság előtt is takarékon voltam
Nnnna. A szúnyogháló jó ötlet, ilyen előlepot én is csináltam már párat, csak én normál 5,25" takarólemezt vágtam ki, és tettem bele szúnyoghálót.
Emögé, ha tudsz szerezni ritka szövetű szivacsot, vagy finom papírt, amin átmegy a levegő, tett be nyugodtan, mert nagyon jó porszűrőként működik, és a levegő is áramlik.Amúgy a ragasztópisztoly hivatalos neve "genyapisztoly" - legalábbis a munkahelyemen
A hűtőd sztem amúgy az A64 refihűtő megtámogatva egy normális ventivel nem? Nagyon olyannak látszik a borda.
Az X1900 -ra rakott 8cm venti jó ötlet, haveromén is bevált, sokkal jobban bírta a tuningot, csak azon sajnos a ramok nem bírták sokáig, akárhogy hűtöttükA Spire pasztában amúgy nincs ragasztó, csak a szilikon ilyen jól tapad, de ez is a dolga többek között.
@evilzombie : Lássuk, lássuk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest