- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Szia!
Lehet csak én nem olvastam elég figyelmesen, de nem derült ki, hogy hány éves vagy.
Ha érdekel az animáció talán ez egy jó irány lehet.Viszont ide nehéz (nagyon nehéz) bekerülni...
Érdemes lehet eljárnod rajztanárhoz aki pár év(!) alatt felkészít, hogy legyen egy portfóliód és az alkalmassági vizsga sikerüljön.Ahogy nézem a itt van előkészítő is.
Viszont a pontszámítás az egyetemen nem tudom már, hogy hogyan megy. Régen az is fontos volt, hogy elegendő felvételi pontod legyen! (Érettségi, nyelvvizsga, OKJ)
A szakirányú OKJ is egy jó irány lehet kezdetben, hogy legyen elég pontod az egyetemhez.Meg ha jó OKJ-s képzésre mész ott megtanulod az alapokat. Nem tudom még működik e ez a trükk, de régen sokan jutottak be így egyetemekre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az elmúlt időszakban a rossz közepette jóleső mentsvárrá vált számomra az animációzás és a tartalomgyártás.
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest