- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
->Raizen<- #11 üzenetére
Hagyjuk már ezt, te összekevered őket a gagyibájttal.
-
syberia
veterán
válasz
Dark Archon #48 üzenetére
Nem feltétlenül, én tök jól elvagyok az Ivy Bridge i5 alapú gépemmel, a 280X sem akar nyugdíjba menni még, pedig ő sem tegnap hagyta el a gyárkaput.
-
-
Marduk12
csendes tag
Nem érzékelem a 20 % csökkenést
rádásl pcx s társai akció vicc!!!
-
XuChi
addikt
válasz
Dark Archon #40 üzenetére
Mi unalmas neked ? Hogy pofátlan árak vannak ??? Ha neked ez unalmas, akkor gondolom nem vagy a pénznek híján igaz ?
-
válasz
->Raizen<- #11 üzenetére
Nekem minden ASUS termékem tökéletesen teszi a dolgát. Soha nem váltanék más márkára.
-
Pete55555
addikt
Cerberus 1050ti
Ezt a rakás szemetet miért ajánljátok? De komolyan.
Egy ventis bordára ráhegesztett 2 db venti, igénytelen okádék az egész, ráadásul mindesz 65.000,-ért? -
Micsurin
nagyúr
válasz
Dark Archon #40 üzenetére
Hagyd már magad!
Megetetek neked, sőt jóllakatok egy 4 fős családot 20 forintból!
Milyen 1050, 1050Ti és 1060 árakról beszéltek ti, most komolyan ?
730,710,710 Nézzétek már meg mennyiért megy... És ez aztán tényleg a kapható legalja talán... Eközben az Aquanál meg a legolcsóbb 1030 is...
Valahol annak a fos 730-nak az ára körül kéne lennie a 1050-nek. A 710 helyére meg végre odakéne vágni a 1030-at...
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
->Raizen<- #37 üzenetére
Nem, szimplán csak nem csoda, ha 15 éves játékok mennek a mai vasakon 4k-ban.
-
snecy20
nagyúr
válasz
->Raizen<- #35 üzenetére
Ezek azért elég régi címek... A Half-Life 2 a 8700k proci IGP-jén kipumpált magából 3440*1440 Ultrán 65-80 FPS-t.
Viszont ez már komoly, és csak egy 1070Ti van alatta:
-
TheNewDawn
addikt
válasz
->Raizen<- #32 üzenetére
Persze, félreértés ne essék, sokaknak sokkal jobb a 970. és erőben nagyságrendekkel veri az 1050 ti t, nem is vitatom. Hiszen majdnem az 1060 szintét hozza, ami 50% ot ver az 1050 ti re.
Csak arra reagáltam, hogy azért nem annyira egyértelmű, hogy MINDENKI számára biztosan jobb ugyanannyiért egy használt gari nélküli 970, mint egy 1050 ti újonnan -
snecy20
nagyúr
válasz
->Raizen<- #32 üzenetére
Hány játékcímet írjak, amiben a GTX 970 2560*1080@Ultrán összecsuklik?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
TheNewDawn #29 üzenetére
Lehet hogy neked elég a kompromisszum de én 970-el a legtöbb játékkal 2560-ban ultrán tolom a mai napig 49" 4k tv-n. Kinek a pap, kinek a paplan.
-
Daelion
őstag
válasz
TheNewDawn #29 üzenetére
Egyetértek.
Pár hete majdnem vettem egy használt 970/RX 570-et de eszembe jutott,hogy az előző használt karim 1 év után papír nehezékként végezte pedig nem volt kínozva 'nálam legalábbis nem'.Max úgy vennék használtat ha minimum 1-2 év gari van rá és nem ilyen,hogy gari x-y felhasználón keresztül.
Én is pont ilyen több éves kimaradt játékok listán megyek át,oda meg a mostani karim is elég.
De ha meg majd kell jobb,inkább félre rakok egy kicsit többet és veszek karit 3 év garival. -
TheNewDawn
addikt
válasz
->Raizen<- #28 üzenetére
10000* inkabb egy új 1050 ti ( még mindig elvisz mindent FHD ban kompromisszumokkal ) mint egy garancia nélküli fene se tudja honnan jött kártya, ami lehetett bányász is. Főleg hogy kb 25-30 triple AAA game csücsül a steam könyvtáramban előző évekből amiket végig kéne tolnom még, úgyhogy untig elég lesz egyenlőre. Majd ha kell jobb, akkor lesz jobb, addig minek.
De nyilván egyéne válogatja, kinek a pap, kinek a paplan, akinek pl nem RTS+ RPG a műfaja hanem ilyen Fosnite meg PUBG féle agyatlan 10 éveseknek való lövöldék oda nyilván kell az erő meg + FPS
-
->Raizen<-
veterán
válasz
TheNewDawn #27 üzenetére
Ezerszer is inkább egy gari nélküli 970 mint egy olyan gyenge harmatos 1050 ti.
3 éves elmúlt ezek nem hajlamosak a megdöglésre míg egy r9 29x szériás kártyát meg lehet nézni topicját hány halt meg.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
->Raizen<- #24 üzenetére
Aztán ha a használt, garancia nélküli kártyád törpre megy, akkor good luck have fun
-
snecy20
nagyúr
válasz
->Raizen<- #24 üzenetére
Mondjuk van egy-két szerencselovagunk...
-
Precorus
tag
válasz
->Raizen<- #20 üzenetére
a durva az, hogy abban még valami radeon van....ellenben az enyémmel, ami viszont vagy 20-30 fokkal melegebb
Szóval nagy pacsi lenovonak a hűtés miatt is
-
Precorus
tag
válasz
->Raizen<- #15 üzenetére
Ja tényleg, azt nem is mondtam, első hónapban már alaplap cserélve lett
Tuti nem vennék asus laptopot, bár öcsém/exem gépében strix kártya van, azok bírják már vagy 5 éve....
Most végül giga 1050 em lett,ezt a mákát sem szerettem, de elég jól megy....
Apámnak is lenovója van, azzal se volt az elmúlt....hű, 6? évben semmi baj. Asszem 2. gen core proci van benne -
->Raizen<-
veterán
Hat ja jellemzo az asus laptopokra hogy bga hibas lesz a vga chip. N55sf notim is igy jart asus. A rog g751jy meg ugy jart hogy az egesz alaplap kuka lett. Biost frissitettem volna de frissites kozben kikapcsolt, utolag kiderult, gyenge volt az eeprom chip minosege. Elso szeria, es a topicjaban tobben jartak igy. A hangszoroi recsegtek, es a cpu tulmelegedett. Akkor mikor megszereztem boltban 500 000 ft volt gtx 980m-el. Ezerszer is inkabb egy lenovo y szerias gep mint akarmilyen asus noti. 😉 Sosem volt gondom lenovo termekkel, mig az asus cuccok mind szervizben kotottek ki.
-
Precorus
tag
Én anno Acert vettem, i5 4210u, 840m. Egy idő után elkezdtem nem szeretni, mert műanyag, ujjlenyomatok, stb. Kellett kis kraft, +15% ot tudtam húzni a graf kártyáján, semmi baja nem lett. Wot-ot fel tudtam rakni egyel nagyobb felbontásra, úgy hogy megmaradt az fps...(1600x900-ra). Most lesz 4 éve kb hogy megvan, ilyen kisebb gondjai vannak hogy koszos a képernyő, kiesett a gumi tappancsa...amúgy meg ssd-ről vígan elvan, mint új korában.
Haver Asus zsír új laptopja, 950m. Egy év után kihalt belőle a graf kártya, se húzva nem volt, se semmi.... Hát erről így csak ennyit. -
->Raizen<-
veterán
Rog laptopom ment gajjra szoval egy kutya. Raadasul jo kis beepitett elavultatasi feature-ja is volt nevezetesen az, hogy a tolto csati ugy kopott el hogy egy ido utan ujraindulgatott kifagyott a gep, uj akksival is. Eleg ha bele olvasol a topicjaba.
Es ez csak egy volt a szamos hibaja kozul.
-
PeL
addikt
válasz
->Raizen<- #11 üzenetére
Azért az ASUS ROG termékekről nem ezt hallani
-
PeL
addikt
Ismerősömnek is egy ilyen ASUS DUAL GTX1060-as kártyája van csak 3GB-osban, 1,5 éves egyszer csak nagy kattanást hallott, belenézett a gépházba és az egyik ventilátor egyik lapátját találta meg a gépház aljában ami levált magától
1060-as topicban azt mondták valszeg gariztatni sem lehet majd mert biztos azt fogják mondani hogy nem magától tört le...
-
Alchemist
addikt
"Bluetooth 5.0-val"
Milyen PC-s operációs rendszer támogatja kifejezetten a BT 5-öt?
-
törölt tag
A huzat megárthatott, amit a VGA-k keltettek...
-
snecy20
nagyúr
válasz
->Raizen<- #4 üzenetére
Igen, 2018. Május hóban gyártott kártya csakis bányászott.
Illetve biztos lopva is lett, vagy én loptam, vagy az akitől vettem. -
snecy20
nagyúr
Az a 124k-s ár elég döbbenetes egy GTX 1060-ért...
1070Ti-t vettem ennyiért nemrég! -
XuChi
addikt
" GTX 1060 ROG Strix OC, amelyért 125 000 forintot kell fizetni........ "
Ez a szomorú!! Ezt a kártyát másfél éve vettem újonan az Aqua-ban 107990.-ét!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ebben a változékony időben szabadtéri és szobai szórakozásra csábító hardvereket, notebookokat és kütyüket gyűjtöttünk össze.
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest