Új hozzászólás Aktív témák
-
Precorus
tag
Én anno Acert vettem, i5 4210u, 840m. Egy idő után elkezdtem nem szeretni, mert műanyag, ujjlenyomatok, stb. Kellett kis kraft, +15% ot tudtam húzni a graf kártyáján, semmi baja nem lett. Wot-ot fel tudtam rakni egyel nagyobb felbontásra, úgy hogy megmaradt az fps...(1600x900-ra). Most lesz 4 éve kb hogy megvan, ilyen kisebb gondjai vannak hogy koszos a képernyő, kiesett a gumi tappancsa...amúgy meg ssd-ről vígan elvan, mint új korában.
Haver Asus zsír új laptopja, 950m. Egy év után kihalt belőle a graf kártya, se húzva nem volt, se semmi.... Hát erről így csak ennyit. -
->Raizen<-
veterán
Rog laptopom ment gajjra szoval egy kutya. Raadasul jo kis beepitett elavultatasi feature-ja is volt nevezetesen az, hogy a tolto csati ugy kopott el hogy egy ido utan ujraindulgatott kifagyott a gep, uj akksival is. Eleg ha bele olvasol a topicjaba.
Es ez csak egy volt a szamos hibaja kozul.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ebben a változékony időben szabadtéri és szobai szórakozásra csábító hardvereket, notebookokat és kütyüket gyűjtöttünk össze.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest