- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Gtx780Ti minden eddigi alapján teljesítményben a Titan felé jön. Titant vagy kivezetik, vagy lesz egy új változata, még brutálisabb, kb. azonos áron a mostanival. GTX780Ti kb. annyi lesz, mint 290X, tehát annyi, mint most a 780, a sima 780 ára pedig lemegy a 290 mellé nagyjából. 1-2 héten belül kiderül fixen. Nvidiának nem megengedhető, hogy ne az övék legyen a leggyorsabb single gpu. Presztízs.
I am having fun staying poor.
-
laca000
őstag
Javítok: Szerintem nem fognak tenni semmit.
Az a komplett 700-as széria árának visszavételét eredményezné.
Ezt pedig úgy sem teszik meg.
Max a Titan ára esik kissé, de az se sokkal: lejjebb.
5-6FPS-t pedig én nem neveznék akkora előnynek, ami miatt hanyatt-homlok berezeltek volna most az Nvidiánál, nyugodtan alszik tőle az ember.UI: Az A GTX780Ti nem kellett volna, bugyutaság, értelmetlen.
Húzták volna még inkább, más néven a Titan-t.
Ugyanolyan értelmetlen, de legalább ismét a legerősebb egymagos VGA.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
nagyúr
Nagyon jó áron dobtak ki egy igen erős kártyát az amd-től.
Kíváncsi leszek mit lép erre nvidia.
A 780-tól 10% gyorsabb kártya ide nem lesz elég.
Nagyot kell lépniük,hogy visszavegyék a legjobb Single GPU címet.
És nem árazhatják túl.
Most igen jól járhatnak az nvidia-sok,ha versenyben akar maradni a gyártó.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Puma K
nagyúr
Megszerezte valóban.
Viszont sejthető, hogy hamarosan lépni fog valamit az Nvidia is mint az lenni szokott ha a csúcsról van szó.
Miért ne adhatna ki egy teljesértékű GK110-et?
Tudom, hogy nagy a magméret, így nem olcsó de mostanra a kihozatali arány javulhatott.Vagy teljesítményben nem lenne akkora előrelépés egy teljes értékű GK110-zel mint pl GTX 780 vs GTX Titan?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
stratova
veterán
Per pillanat olybá tűnik megszerezte, kérdés meddig tartja meg ha jön GTX 780 Ti.
Kérdés megéri-e neki. Nem biztos, hogy rentábilis lenne egy teljes értékű GK110-es lapka asztali piacon. A K6000 ugyan ilyet kapott, de a Quadro vonal más szegmens.
GCN-nel azonos gyártástechnológiát használ (28 nm BULK a TSMC-nél).akoska07 Eszerint a 13 SMX egységes sejtés GTX 780-ra beigazolódott
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Így vagy úgy, de úgy látszik az AMD nem szerzi meg az 1 GPU-s VGA kártyák "királya" címet.
Maxwell előtt még az Nvidia ki tud dobni egy olyan játékosoknak szánt VGA-t ami Kepler GK110-re épül és nincsenek letiltva bizonyos részei (CUDA Cores 2880. Texture units 240) amit akár GTX Titan Ultrának is nevezhetnének...
-
Lomha 8V
addikt
Fene tudja, nekem ez a kártya is büdös, mint az AMD átnevezett kártyái.
-
Prof
addikt
Khmm van aki vesz Mo-n 130 ezerert monitort? Van. Van FullHD telefon 5 col korul van, veszik? > Mint a cukrot.
Akkor mibol gondolod nem vesz senki 800-ert ahol havi 1.5-2 milliot keresnek az emberek?
A fejlett orszagok fizettek meg mindig is a technologiai ujdonsagokat, mert nekik volt ra penzuk, a jovedelmekhez viszonyitva szazalekosan meg igy is kevesebbe kerul[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz MCBASSTION #13 üzenetére
"a maxwell nagyon lassan keszul"
Már működik az NVIDIA Maxwell
Írta: Abu85 | 2013-08-15 13:02 | Forrás: PROHARDVER!A cég felgyorsította a tervezett startot, így fél éven belül debütálhat az első lapka.
http://prohardver.hu/hir/mar_mukodik_nvidia_maxwell.html
"ugyhivjak h 290x, es valszeg el fogja verni. Mantlevel meg foleg."
Erre azért ne vegyél mérget, mert az Nvidia megteheti, hogy kilegózik egy olyan a selejtes professzionális piacra szánt GPU-k közül ami ráver teljesítményben. Lásd: GTX Titan-t is úgymond "csak úgy" kidobták a piacra.
Ez a kedvencem AMD VGA kártya híreknél:
"valszeg el fogja verni"
-
Prof
addikt
Mai napig nem ertem miert az AMD-t hibaztatod, aki elejetol kezdve Oktober vegi megjelenest es nem kozepit igert. A chipek nem a foldbol nonek ki az AMD HQ-n.
Toluk total fuggetlen, hogy nehany ceg probal extra profitot csinalni a megjelenesbol kulonfele preorder akciokkal.A lecke ebbol neked elolvasni az eredeti hireket, nem azokat amik a szenzaciohajhasz netes forrasok atforditanak/atertelmeznek a sajat szaja izuk szerint.
Velemenyem szerint az ujsagiro, aki az NDA feloldast ugy erti, hogy aznap mar aruljak a kartyat, az vagy hulye vagy szimplan szarik a reszletekre, mint az ujsagirok 90%-a akinek az hogy 10ezer ember volt a teren vagy 2 millio nem lenyeg, mert az olvasottsag, kattintas szamit.
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
-
F34R
nagyúr
nem rendeltem elo mert nem erzem szukseget. Az osszekapasnak ara van azt te is tudod. Pont azert szerettek/szeretik sokan mert olcsobban megvolt az alternativa es kozeli teljesitmenyt hozott. Nana hogy presztizs , mint az is hogy valaki egyetlen jatek miatt veszi csucskartyat (amit biztos hogy tovabb is hasznal)
nah de megsem azert mert az elozo kartyaja mar 2-3 generacioval regebbi lenne. -
stratova
veterán
Űr?
Az R9 290 éppen oda való.GTX 770 ~ Radeon 7970 GHz ~ R9 280X
GTX 780 ~? R9 290
GTX 780 Ti ~? R9 290XGTX 780:
2304:192:48 863@902@1002 MHz
GTX 780 Ti:
2496:208:48 925@?@? MHz
Titan:
2688:224:48 836@875@993 MHz
GTX 780 TI-vel Nvidia szépen megoldja magának, hogy számára olcsóbban ~ Titan vagy 290X (-Mantle) szintű játékos teljesítmény legyen elérhető. Egyébként itt az a hatalmas szakadék 780 és Titan között 2560x1600-on 5-10%. Már ezen a felbontáson is erősebb egy GTX 690 vagy HD 7990 mindkettejüknél. Utóbbinál most ismét durván csökkentették az árat. Egy az egy GPU-s "ki a leggyorsabb" csak presztízskérdés semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha olvasol híreket akkor azt is olvasd el,hogyan indiítják el a vga-kat és milyen tesztekkel jönnek elő.
AMD most a 4K-s tesztjeitől van elájulva. Gondolod NV nem olvassa el azokat ? Hézagoló kártyára semmi szükség nincs azon a vonalon az NV-tól,ez itt presztizs kérdés és ezt pedig te nem látod be.Más fórumokon leirtam nem fogom ujra leirni.
A lényeg,kicsit jó lenne ha összekapná magát az AMD,de minden téren!Nem vagyok elfogult,én itt esélyt adtam nekik,hiszen én előrendeltem a 290X-et és majd talán novemberben meg is kapom.
Te rendeltél 290X-et ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
válasz Malibutomi #65 üzenetére
Rendben. De mi alapján gondolod, hogy a megjelenés előtt hiteles adatot közöl pl:Tomshardware????
-
F34R
nagyúr
válasz #35434496 #64 üzenetére
En se nV se AMD parti nem vagyok, sot meg Intel parti sem. Az nV meg mindig sorra megugrotta a mercet , most sem tesz maskepp.
(#66) akoska07
Arra a 780 is eleg volna. hezagolo kartya akar hogy is nem latod be, ugyan ugy mint a sima 290 is.
tenyleg ennyire elfogultak vagytok ?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez nem hézagoló kártya,szó sincs ilyenről,ez presztizs kérdés.
Egyszerüen egy válasz a 290X-re és a 4k tesztekre.
Sztem teljesen felesleges belemagyarázni dolgokat,mert nem úgy van!Ez csak arra jó,hogy itt is,mint mindenhol kialakuljon egy NV vs AMD vita,meg a nagy szavak dobálása!
Semmi másra!#64 players111 : Kicsit iagazad van,de én biztosan más szavakat használtam volna.
Egy dolog tény,nagy szemétség ez a műsor az AMD-től.
Fujják fel a semmit,és csak igérgetnek.
Előrendeltem BF4 Edition-t és nem kapom meg majd csak közel egy héttel a játék megjelenése után.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
F34R
nagyúr
válasz Malibutomi #61 üzenetére
max attol vergodsz hogy jol osszeomlik az elkepzelsed.
-
törölt tag
válasz Malibutomi #59 üzenetére
Most én is írhatnám neked. "minek vergődsz itt!"
-
Malibutomi
nagyúr
Értem, szóval az összes tagnap megjelent bench is hazudik, mondjuk a Tomshardware is..
Mert te azt mondod...aha..értjük.
Titan és a 780 nagyon közel vanank egymáshoz, 290X elveri a 780-at, akkor mégis minek az ellenfele? Akkor pont Titan szint.A tesztek meg már mindenhol rég megvannak, és amint feloldják az NDA-t élesítik őket, ami szinte biztos hogy hétfőn lesz.
Az meg nem tudom hogy jön ide hogy szünet van az átnevezett kártyák és a 290X között, oda jön majd a sima 290, ami ha úgy árazzák ahogy hallani 500-550$ lesz vagyis 120-125K körül.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz #35434496 #55 üzenetére
mar leirtam, ott van a topik elejen, hezagolo kartya azoknak akiknek 780-tol valamivel erosebb majdnem titan gpu-ra van szukseguk es megsem akarnak annyit erte adni. AMD is kitolti a palettat, ami akkora ugrast magyarazna a csaladok kozt az egy 2gpu-s kartya lenne, de ott az ar is megmutatkozik.
Ti pedig azert kell hogy legyen mivel hencegni az nV-nek hogy a Titan-on kivul mas is odakeni az AMD-t.
BF4-nel viszont nem lesz kamatozo a zoldek ereje ott Piros vert jobban eloterbe helyezik (vajon miert ) -
F34R
nagyúr
válasz Malibutomi #50 üzenetére
volt mar Titan teszten naluk , es itt a PH-rol is tobben kolcsonadnak, addig nem lesz teszt ugy sem amig hivatalosan meg nem jelenik a kartya. Az ilyen leaked benchmark meg egyebb hazugsagokbol eleg volt. Dehogy a Titan ellenfele, a gtx 780 de majd rajottok. vannak az atnevezett kartyak meg van az r9 290x .
Az urt ami kozte van semmi nem tolti ki, ugye ezt ti sem gondoljatok komolyan ? -
törölt tag
válasz Malibutomi #50 üzenetére
Én is ugy látom de szerintem csak extrém felbontáson 4k-ban igaz ez az állítás. Hozzáteszem mezei felhasználó számára ez alatt értem a pc-t használok 99%-át a 4k teszt érdektelen.
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Hm. Érdekes
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
törölt tag
válasz Malibutomi #46 üzenetére
Hát igen de ezt köszönheted az amd marketingjének. Gondolom ha pl ph kapott tesztelésre 290x karit akkor nv is hozzájutott. Ez fordítva is igaz. Ne a felhasználókból indulj ki.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz #35434496 #44 üzenetére
[ironia off]
megmondjam sehogy. marketing szag megint , sokan a bf3-ra is uj kartyat vettek 4-re meg legtobben 7950/70-t , akki eddig nem birt vele varni es megis kellett valami az Battlefield-ig akkor vett egy ilyet nemreg . Elso benchmark jo xar lesz szinte minden kartyan kiveve az r9 290x-t es mivel meglett a vasarlo csalogatas paran be is zsakolnak a 290x-bol.
[ironia off]
-
törölt tag
Az mondják az uj 780 ti 4k-ban is veri az r9 290x (szellem) amd csodát. (Jó lenne ha végre megjelenne.) 6 munkanap és itt a bf4. Hogyan lesz ennyi idő alatt a felhasználóknál az már más kérdés.
-
törölt tag
Micsoda meglepetés
-
F34R
nagyúr
válasz Malibutomi #41 üzenetére
azt senki sem tudja, csak ellenfelnek szantak.
-
Malibutomi
nagyúr
Ezek szerint az nv már tudja, hogy a 290xcsaládom titan szintü és nem 780...hiába szurkolnak/szurkolrak a fanok
-
MongolZ
addikt
Biztos, hogy őket zavarja talán a legjobban, hiszen nem tudnak eladni. Nem akarom én se szórni a pénzemet (gondolom ezzel mások is így vannak, viszont nincs nagy fejlődés, gyakorlatilag egy 6970, vagy akár egy 5870 is nagyon-nagyon sok mindenre elég. Elértünk oda, ahova már el kellett jutni: a túlságosan nagy modellválaszték helyett újra a kisebb választék kora fog eljönni.
-
blaca83
őstag
Pontosan!
A Prémium kategória tömve van és ráadásul szinte teljesen felesleges fejlesztésekkel, mivel a teljesítmény és az ár között nagyon kis eltérések lesznek.
A középkategória és a közép.kat. felső meg szinte pang.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
őstag
-
MZperX75
addikt
A gond ezekkel a kártyákkal,hogy az asztali PC-sek nagyon nagyon kis százalékát érintik,persze fontos ,hogy mi van a felsőházban,de tulajdonképp kit érdekel?
Arra viszont nagyban tesznek a a nagy cégek,hogy egy értelmes árú jó kis középkategóriás kártyát dobjanak piacra,mint ano néhány éve AMD --ATI HD4850 vagy mint az Nvidia oldaláról GTX460.100-150 dollár között valami ütős best vasat.....(GTX650boost 20ezerért,vagy egy 7870-es 25-30 ropiért,vagy egy 7770-7790 15-20ezerért)
Megint 2-3 évig nem vennék semmit.
GTX780-Titán egy lapka variánsa Ti még egy,AMD is szinte csak átnevez bár az átnevezés olcsóbb mint újabb lapkát fejleszteni vagy áttenni 20nm-re,bár nem kell messzire menni tanulni lásd Nvidia.
Marad a HD6550d
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Varhato volt, hogy az amd addig izzad, amig lesz egy titannal gyorsabb kartyajuk, az nv meg azert hagyott lyukakat a 7es generacional, hogy legyen hova berakni a feltupirozott kartyakat. Kar hogy ez mostanaban a tdp rovasara megy. Jo lenne mar egy igazi generaciovaltas az egesz palettan.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
TTomax
félisten
GTX 780 Ti
Stream Processors = 2496
Texture Units = 208
ROPs = 48
Core Clock = 928MHz
Boost Clock = 980MHz
Memory Clock = 6GHz GDDR5
Memory Bus Width = 384-bit
VRAM = 4.5gb
FP64 = 1/24 FP32
TDP = 250W
Transistor Count = 7.1B
Manufacturing Process = TSMC 28nm
Launch Price = $649★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
razorka777
veterán
Egy ilyenre sajnos nem lesz pénzem.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Gainka
őstag
Mi a fr@ncért nem tudnak inkább kiadni egy gtx 750-est, 2 giga rammal 256bit-el gtx 660 körüli teljesítménnyel -.-" Persze jó áron
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A hangsúly a valószínüleg-en van.
Szerintem nem lesz a Titan-ra veszélyes. -
JanR
addikt
Ez már döfi, január környékén tudok majd miből szemezgetni
-
Prof
addikt
Ez vilagos, hogy nekik miert eri meg, en azt nem ertem a vasarloknak miert erne meg egy Ti-t venni sima 780, 770 OC helyett
De valoszinuleg csak marketing az egesz, hogy lassak a fanboy-ok van valaszuk. De azert mutat valamit, hogy a szokasos eltolt megjelenes/bejelentes helyett mostmar szinte azonnal reagalnak. -
nagyúr
" ShadowPlay can record up to the last 20 minutes of gameplay footage at resolutions up to 1080p at 30 FPS, and can write it to a file at the touch of a button. ShadowPlay works in the background and will consume a certain amount of RAM depending on the length of the recording (around 500MB for a 3 minute video) "
-
nagyúr
Sajnos csak novemberben dobják piacra,addig lehet megint várni.
De várjuk szeretettel.
-
stratova
veterán
Ha már találgatunk a GK110-es lapkából egy 2496-as változat nem tűnne badarságnak. Tekintve, hogy Titan (2688) és GTX 780 (2304) közé esik és Nvidia már használ ilyet a Tesla K20-nál.
Prof: Nvidia még mindig olcsóbban hoz ki egy 2496-os lapkát mint egy 2688-asat. Eleve nem kicsi, nem olcsó nehezebb belőle közel hibátlant gyártani. Ha úgy tetszik CPU-s hasonlatban Titan az Nvidia i7 3960X-e és 780/780 TI az i7-3930K.
R9 290X: 438 mm²
Titan / GTX 780 TI / GTX 780: 551mm² (és az SMX modulok letiltásaival konfigurálják a kártyát).
GTX Titan 14 modul, GTX 780 12 modul (a 15-ből)[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Ezt komolyan nem ertem minek a felsokategoriaba meg egy kartya, raadasul amiugy is a kb egyforma 780 es Titan koze? Ami 780-on szarul megy egy Titanos is ugy fog menni.
Csak egy jo arazas mentheti meg ezt. 780-as aron Titan feletti teljesitmeny kene.Nem beszelve hogy hanyan vesznek ilyen konzolaranal tobbe kerulo VGA-kat, nagyon kevesen. Nagyon az az
erzesem Nvidia-nak marad a Tesla piac par even belul. (hacska vmi csoda folytan a SteamBox siker nem lesz)Bar az utobbi evekben ment az adok kapok fel eves elteresekkel, amit szerintem mar nem akarnak csinalni mert nagyon nem eri meg, mig az Intel hulyere keresi magat.
-
SkyS1gn
félisten
Mantlenek semmi köze a konzolokhoz, PC-n lesz, támogatott grafikus motorokhoz, GCN alapú radeonok társaságában, első lesz a Battlefield 4 ami decemberben egy patch formájában kapja meg!
Mantle csak egy konzol szerű környezetet teremt PC-n, esetenként 9X gyorsulással!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Televan74
nagyúr
Nem lesz konzolon Mantle API, de nem is volt tervben. - jó olvasgatást.
Mindenbe beleugatok!!!
-
blaca83
őstag
Na ez meglepett, mert csak "pletyka oldalon" láttam külföldön...
Kíváncsi leszek rá, nagy csata lesz még karácsonyig itt az AMD és az NV között!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
ceripapa
aktív tag
Te nagyon bízol a Mantle-ba de van egy rossz hírem , AMD kerek perec megmondta, a Mantle az konzolra lesz . Nv meg ráér, szépen lassan halad a roadmap-n. Amúgy meg addig jó amíg van piaci verseny, utána neked is , nekünk is szar lesz .
[ Szerkesztve ]
-
MCBASSTION
aktív tag
-
Drizzt
nagyúr
válasz VictorHUN #10 üzenetére
Miért ne verhetné? Egyszerűen nincsen akkora különbség a Titan, s a 780 között, hogy külön kártyát lehessen kiadni anélkül, hogy a Titant beérné. A tényleges megoldás valószínűleg egy Titan Ti lesz a mostani titan helyett. A 780Ti nagyjából Titan szint, vagy picivel felette. A mostani Titan meg távozik a piacról. Persze ez csak pletykákon alapul, de nagyon reális forgatókönyvnek tűnik innen nézve.
-
KAMELOT
titán
Kíváncsi leszek mennyi GB-t fog foglalni ez a 1080p videó amit rögzít. Maxwellig nem bírják ki?!
(#10) VictorHUN: Hidd el sokan megveszik a kártyát mivel van rá pénzük. Nekik a 6-700euro olyan mint nálam a 6-70euro.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
VictorHUN
aktív tag
Titan kártyát nem verheti oda. Oc-nál gyengébb sem erősebb nem lehet. Csak azok fogják megvenni akik X60TI, X80TI b*zik
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
ted_mosby
senior tag
ahwwww... de fincsi
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
F34R
nagyúr
gtx 780 >> gtx780 ti >> gtx Titan . es meg azt mondjak hogy az NV sajat magat sz0p@tja meg....
Titan eloszor akik NV vonalon nagyot akartak durrantani azok megvettek (elso nyereseg). Jott a 780 ami valljuk be sokkal olcsobban kozel olyan teljesitmenyt hozott , megtobben vettek, koztuk olyanok is vettek akiknek Titanjuk volt.(masodik nyereseg + tobb vasarlo csalogatasa) es itt egy harmadik rokabor, a ketto koze beekelodik, igy sokan valasztjak akik erossebbet akarnak a 780-tol de tuningolni nem akarjak a kartyat.
(harmadjara is nyereseg.) Nvidia Marketing Five Star(#6) adamssss
dehogy lesz, majd hamarosan dob ki valamit az NV is csak megvarjak a piac masik resztvevojet is
[ Szerkesztve ]
-
Atom_Anti
senior tag
Ez szép, ahogy megjelenik 290X, nemsokkal rá már el is kalapálják...
-
BlackSoft
addikt
Na én is kíváncsi vagyok mi lesz ebből
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Drizzt
nagyúr
Elsőőő.
Izgatottan várom a GTX780Ti paramétereit. Nv-nek muszáj volt lépni most. Nem engedhetik meg maguknak, hogy ne ők üljenek a trónon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest