Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Érdekesen alakul ez a meccs AMD Dual Graphics-ra a DDR3-as kártyákat ajánlja (nyilván mert az APU DDR3 1600-as RAM-ra kénytelen támaszkodni).
Kérdés az, hogy tudnak-e úgy faragni a DG működésén, hogy hasznosuljon a 384+480 SP (7660G+HD7670M DDR3) DDR3-mal, a mindössze 400 SP-s de GDDR5-ös HD 7570M kártyával szemben. -
atti_2010
nagyúr
De a gyártók nem a te igényeid után fognak menni hanem ami nekik megéri és amit megvesznek, valószínű hogy később lesz duálos is de már most megmondom hogy az meg drága lesz meg zabálja az áramot stb.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Prof
addikt
válasz atti_2010 #403 üzenetére
Nekem teljesen megfelel ha 1 olyan gép lesz ami megfelel az igényeimnek több nem is kell
Ha jó árban adják a Trintiy DG nélkül is versenyképes lehet, de ha nem akkor az ivy+dgpu páros mind üzemidő, mind teljesítmény fronton elveri. Ivy+igp hasít netezés alatt kis fogyasztással, otthon meg tápegységről hasít a játék.
-
stratova
veterán
Érdekesen alakulnak a külhoni árak:
6475b A6-4400M 4 GB DDR3 1600, 1 év gar. 669$ (kontra 237e szépen vagyunk..)
6475b A8-4500M 4 GB DDR3 1600, 1 év gar. 769$
6470b i5-3210M 4 GB DDR3 1600, 1 év gar. 799$ (kontra 312e egy vicc..*)
6475b A10-4600M 8 GB DDR3 1600, 1 év gar. 829$
6475b i5-3210M 4 GB DDR3 1600, 3 év gar. 909$*Kétlem, hogy Celeron B840-nel adnák ennyiért. Ha mégis, az nagy melléfogás (itt valami elírás lesz, bár a HM76 elméletileg kompatibilis Sandy-val ). Megkockáztatom, hogy azzal még egy A4-4400M is bőven versenyképes lenne.
-
-
ussseal
tag
Gyártó által ajánlott ár ide vagy oda, ilyen 250 Ft-ot súroló dollárárfolyamnál egyébként sem számíthatunk túl alacsony árcédulákra
-
stratova
veterán
Azért a 350-390-es arányhoz tényleg ki kellett hagyni egy napi adag gyógyszert. Mindegy lesz ez még olcsóbb, amikor nem viszik ennyiért. Áttúrtam megint pár esélyes gyártó kínálatát, de itthon még mindig csak ez szerepel (esedékes lenne még Asus K75D, K55, HP Pavilion g6, Envy féle Sleekbook s bizonyára később beesik majd a Vostro 3555 utóda is a Dell-től).Időközben megjelent a színen a (kategóriában) kis-nagy (méretben) tesó Probook 4545s. Itt már szerepel egy épkézláb A8-4500M is, ami HD 7650M-mel alkothat majd tandemben.
[ Szerkesztve ]
-
ussseal
tag
válasz stratova #409 üzenetére
Ezt a 4545s-t néztem ki már egy ideje, amikor kiszivárogtak az első hírek róla. Ha jön a dGPU-s változat 200e környékén (esetleg kicsivel alatta) le is csapok rá.
De itt van már az inteles 4540s is, ehhez már ajánlott árat is adtak, ami már kicsit reálisabb, mint a 6475b és a 6470b-nél...
Sok gyártó meg talán a Computex-ig vár a starttal, fene tudja.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Az már itt van a nyakunkon.
A linkedet elnézve a Pentium B970 esetleg i3-2370M + HD 7650M-es 4540s-sel szállhat ringbe értelmes árazással (csak gyúrjanak rá szépen a DG-re és a Turbo Core-ra, mert i3 elég magas órajelet kapott, de A8, B970-nél a négy szálnak hála még kiegyensúlyozottabb lehet).[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Felejtsük el a régi beidegződéseket. Azonos aksiméret mellett üzemidőben nehéz verni a Trinity-t. [link] - persze mainstream mobil termékekről van szó 35-55 wattos fogyasztással ... az ULV az nyilván más kategória mindkét oldalról.
A webhez is kell már a GPU, nem mindig elég az IGP. Az AMD és az NV legnagyobb problémája manapság, hogy mi legyen a böngészőkkel. Teljesen világos, hogy a Flash 11.2, a WebGL és az érkező WebCL mellett a Radeonok és a GeForce-ok valós előnyt kínálnak az Intel IGP-ivel szemben. A kérdés, hogy az üzemidőben ez megéri-e. Az Optimus és a PowerXpress 4.0/Enduro esetében a böngészők dGPU-ra lesznek rakva. Ezt persze felülbírálhatod, és kérheted az IGP-n való futtatást, de az AMD és az NV minőségpolitikája megköveteli, hogy a tartalmak kezelése jó legyen, hiszen ezért vették dGPU-t a gépbe. Ezért az üzemidőt is megéri szerintük feláldozni. Sajnos az egy elég nagy baj, hogy sokan azt sem tudják, hogy mi az az Optimus-PowerXpress 4.0/Enduro. Értik, hogy energiagazdálkodásra van, de azt már nem értik, hogy hogyan kell beállítani, sőt, azt sem tudják, hogy egyénileg konfigurálható. Ellenben azt hiszik, hogy a dGPU-n megy az egész. Nyilván ennek oka van, mert az eladáskor a Radeont és a GeForce-ot hangsúlyozzák. Na most a WebGL az még mindig nem teljesen kóser az Intelen, de a Flash 11.2 sem. A WebVision el sem indul. Nem kompatibilis a GPU és kész, ennyivel elintézi. Na most a gond, hogy nem az Intel IGP-jét veszik elő, hanem a Radeon és a GeForce lesz a szar, mert arról tud a júzer. Ezért változik a muxless technikák esetében a böngészők helyzete. Egyszerűen a gyártóknak már több szól amellett, hogy a böngészőt dGPU-ra kényszerítsék, mert a Radeonok és a GeForce-ok esetében ügyelnek arra, hogy minden webes tartalom jól működjön. Persze ha az Intel is rájön, hogy ez fontos, és elkezdi fejleszteni a drivereket ebbe az irányba, akkor később ez változhat.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz stratova #413 üzenetére
Itt az Intel IGP-jéről volt szó. Az AMD a saját platformjához sokkal egyszerűbben megoldja ezt, mert közös a driver. Az Enduro olyat is tud, hogy a böngésző az IGP-n fut, de a Flash tartalom már a dGPU-n. De ez csak közös driver mellett valósítható meg.
Egyébként nem okozna ez az egész az Intelnek sem gondot, de nem figyelnek oda a támogatásban. A HD Graphics 4000 tempója elég jó, csak az OpenGL driver gyenge (az Opera next tiltó listázta is az Intelt a béta fázisban, mert lassított az IGP-s gyorsítás ... most áttértek DX-re, ott már valóban gyorsít az Intel IGP-je is), és az Adobe-bal sem szoros az együttműködés. Itt csúszik el az Intel, nem a hardverrel van a baj. Az megfelelne a célnak. Sokkal több erőforrást kellene fektetni a driver fejlesztésébe.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz stratova #415 üzenetére
Az mindenkinek új. Ezt az Enduro vezeti be, de csak platformon belül működik.
(#416) dezz: [link] - ilyen böngészős player, ami külső alkalmazást futtat böngészőben (Trinigy motor). Ahogy elnézem erre mennek a motorok. Van már a Unitynek is ilyen felülete, sőt, aszem már a NeoAxis motor is kapott ilyet. Az világos, hogy erre van a jövő, csak a kérdés az, hogy a Flash-t támogassák, vagy csináljanak saját playert. Sokan választják az utóbbit.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Atom_Anti
senior tag
AMD a fejét vakargatja a Computexen, ahelyett hogy bemutatna egy dijnyertes Trinity laptopot: An Ivy Bridge too far? AMD may have finally lost the battle against Intel's juggernaut
De mi is történik pontosan, ha szerintem jobb APU-ja van mint Intelnek?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Atom_Anti #418 üzenetére
Például annyi, hogy az Intel 4 hónappal hamarabb megkezdte a gyártást?
Egyébként bemutattak egy Win 8-as tablet-notebook hibridet, és kiállítottak 50 notebookot (Brazos 1/2, Llano, Trinity). A The Verge ezeket nem említi, mert az nem lenne szenzációhajhász. Azt is megmutatták, hogy mit tud a Windows 8, mert a Trinity-hez már van WHC driver, így azzal megy az összes funkció. Ezt persze az MS-től Steven Guggenheimer mutatta be, de a lényeg, hogy csak a Trinity-n tudták megtenni. Végig kellett volna nézniük az AMD előadását. Az volt vagy három óra. Persze megértem őket, nekem is kín szenvedés volt, mert sok volt benne a szórakoztató rész, amin én annyira nem szórakoztam, de mindegy.
Az előadás végén bejöttek a csajok mutogatni:
[link] és [link] - ezek az új E szériások
[link] - ezek az új A szériások (van még az MSI-nél GX60, de azt ne várd el, hogy egy törékeny csajszi tartsa )
Holnaptól kint lesznek a gyártóknál is a többi géppel együtt. Majd lőnek róluk képeket. Most, hogy lementek a bejelentések mi is jobban tudunk ezekre koncentrálni.
Majd lesz a hónap közepén az AMD saját rendezvénye. Oda is visznek gépeket.[ Szerkesztve ]
-
Atom_Anti
senior tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Atom_Anti #420 üzenetére
Majd megírjuk ezeket, csak tudod, ránkesik ~hatmillió anyag, és abból mind fontos, de valami alapján csak el kell döntened, hogy mi menjen következőnek. Eközben meg két konferenciát nézni párhuzamosan, és sajnos olyanokat, ahol zenés betétek színesítik az egészet (például az AMD-é. Fél órás színészi előadások a családok PC-s szokásairól ... mér téptem a hajam, hogy ki a f@szt érdekel ) ... stb. Ez egy kemény hét.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
-
stratova
veterán
Akkor ez lenne a Rory-féle megfelelő terméket a megfelelő időben, na befejeztem.
HP kézikönyv gyöngyszem:
A noteszgép grafikus processzorának konfigurációjából tudhatja meg, hogy a
számítógépe az állítható grafikus rendszereket vagy a kettős grafikus rendszereket támogatja-e. AzIntel HR processzorok (CPU-k) és az AMD Trinity sorozatú bővített processzorok (APU-k) az állítható grafikus rendszereket támogatják. Az AMD Trinity sorozatú A6, A8 és A10 APU-k a kettős grafikus rendszereket támogatják. Az AMD Trinity sorozatú A4 APU-k nem támogatják a kettős grafikus rendszereket.Kazinczy után szabadon. Örök kedvencem akkor is a nyaktekerészeti mellfekvenc marad.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Hmm FM2-es MSI A85IA-E53 mITX lapocska, HTPC-be vele!
-
stratova
veterán
Érdekes A10-4600M + HD7970M párosítás MSI GX60-ban. (videón Inteles nagytesók társaságában)
Core i3-as riválisok ellen jól jöhet neki a Turbo Core 3.0, ha már a grafika a nagy vasra van bízva.Lenovo Hybrid Tablet részletesebben
Sapphire A85XT + A10 Z580K(?) + HD7950 3GB játékos kedvű résztevő öt monitorral.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Messziről szemlélve ez a Power Color ITX lap is FM2 lehet vajon az alatta lévő Tablet PC GPAD milyen hardvert rejt?
-
BlueAthlon
senior tag
Szerintetek a Devastator mennyivel lehet jobb azonos órajelen a Sumo-nál?
HD 5870 vs 6970 tesztekből próbálok kiindulni ( végülis ezeket negyedelve megkapjuk a két IGP-t..) , ott olyan 10-15% clock to clock a különbség nagyjából...
A mostani LLanomat figyelembe véve, ami 1GHZ magasságáig eljut órajelben, a Devastator remélem olyan 1,2-1,25 Ghz-ig fog menni, ha beletaposok a lelkivilágába...
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz BlueAthlon #432 üzenetére
~20-25% ... de ez csak az elméleti számadatokból kialakult tippem.
-
Atom_Anti
senior tag
1GHz-n a Llano IGP órajele? Az kemény, ott mennyi 3DMark 11 pontot kapsz? Amúgy ne hidd hogy clock to clock IGP órajelen Trinity erősebb mint Llano.
-
stratova
veterán
PH!-s teszt alapján én 13% előnyt [min. és átlag fps] saccolnék a HD 6970 javára azonos órajelen a HD 5870-nel szemben, az órajel és a magszámarányok közel azonosak HD 7660G és HD6620G esetében is, de HD 7660D már arányaiban magasabb órajelen jár HD 6555D-hez képest. Viszont ha ennyire húzod a GPU-kat már a RAM nyújtotta sávszélesség limitálja mindkettőt (pedig 50-70 GB/s biztosan jót tenne bármelyiknek).
[ Szerkesztve ]
-
BlueAthlon
senior tag
válasz Atom_Anti #434 üzenetére
Amennyiben a memória is DDR3-2400 magasságában mászkál, olyan 1750 -et megy a 11 performance preset esetén 1Ghz-es IGP-vel.. Ennél feljebb nem tudok mászni vele légűtéssel, mert 1200 körüli NB frekvenciát is túl magas fesszel hajlandó elviselni, Asus lapomban meg nincs opció a NB szorzó változtatására...
Ennél a devastatornak egy picivel, de jobbnak kellene lennie majd clock-to clock...
Olyan 2000+ 3dmark11 performance-t várok tőle tuningolva....De ez majd kiderül mikor végre kijön és egymás mellé rakom őket, valamint ugyanazzal a beállításokkal futtatom xyz cuccot. Meglátjuk, hogy mennyire magas részletességre tervezték
-
BlueAthlon
senior tag
válasz stratova #435 üzenetére
Naná, Llano már 800 magasságában is könyörög a gyorsabb memóriáért...
Dual DDR3-2400 esetében elméletileg 38,4 gbit/sec áll már rendelkezésére, bár a valós tapasztalatok szerint a fokhagymás memóriavezérlő + DDR3 2400-as beállítás kb egy DDR3-2250-en futó dedikált frame bufferrel ér fel ( szorítom az időzítéseket lefelé, ahogy tudom... ).
Trinity-s lapok biosa a Bulldozeréhez hasonlóan már remélhetőleg tartalmazni fogja a 10,66 és 12-es memória szorzókat is... És ennek megfelelően a northbridge is fel lesz készítve a magas órajelekre....
[ Szerkesztve ]
-
Atom_Anti
senior tag
válasz BlueAthlon #436 üzenetére
Jól kipréselsz minden utolsó cseppet abból a Llano-ból, nem is gondoltam volna hogy ilyen sok pontra képes . Bárcsak a mobil verziók GPU-ja is tuningólható lenne.
Azt tudjuk, hogy a Trinity 1150 pontot hoz 685MHz GPU 1600MHz memóriával. Mért nem csinálsz egy ilyen tesztet a Llanóval?, elvileg desktopon mindenféle órajelet be lehet állítani; memória, CPU, GPU... -
BlueAthlon
senior tag
válasz Atom_Anti #438 üzenetére
Igen, ezeket ismerem is, hogy a mobil trinity éppen 2,3 Ghz-en járó CPU modulok mellett, CL11-es 1600-as memóriákkal, 685-ös GPU boost órajellel olyan 1150 körül megy..
A10 5800K-t alapból olyan 1500 körülre várom...
-
Atom_Anti
senior tag
válasz BlueAthlon #439 üzenetére
Azért mondom hogy kiderüljön clock to clockon Trinitynek milyen előnye vagy hátránya van Llanoval szemben. Elsősorban IGP-re gondolok, mert azt már tudjuk Llano proci része erősebb azonos órajelen. Vagyis futass egy 3DMark11-et 685MHz GPU órajelen .
-
dezz
nagyúr
válasz BlueAthlon #437 üzenetére
"Dual DDR3-2400 esetében elméletileg 38,4 gbit/sec"
Az egy kicsit kevés lesz...
-
dezz
nagyúr
válasz BlueAthlon #442 üzenetére
38,4 Gbit/s = 4,8 GB/s... Szóval, gigabyte, nem gigabit!
(Ezért nagyon rossz gyakorlat, amit valami outsider találhatott ki, hogy rendszeresen Gb-nek írják, amit GB-nek kellene. A kis b alapvetően bitet jelent. Úgy tűnik, téged is ez zavart meg.)[ Szerkesztve ]
-
BlueAthlon
senior tag
Ott a pont.
Dupla szégyen, hogy Mérnök-infós diplomám van és ez be is ugrott azonnal, amint megemlítetted...
Mentségemre szóljon, hogy üzleti infóval foglalkozom diplomám megszerzése óta. Ott főként a D/C/V/I/D és társai a barátaim...
[ Szerkesztve ]
-
-
stratova
veterán
Itthon még nem kapni, de már elérhető a Thinkpad Edge 435 és 535 HMM-je illetve kézikönyve. Pár külföldi oldalon megjelent a beárazva is (A8-4500M-mel 575 EUR-tól).
-
BlueAthlon
senior tag
válasz Atom_Anti #440 üzenetére
Úgy, hogy visszavettem a procit 2,5-re, memóriákat gatya 1600 11-11-11-30-2T-re, cserébe a GPU-t húztam 685-re, 1070 pont lett a jutalmam...
Alapból : 3 Ghz, 1866 6-8-6-24-1T, 600 Mhz mellett 1125 jön ki belőle...
-
stratova
veterán
Szintén Trinity-vel felvértezve érkezik az alumínium borítású Lenovo Ideapad Z585 és később bizonyára a Z485 is.
[ Szerkesztve ]
-
Atom_Anti
senior tag
válasz BlueAthlon #447 üzenetére
Remek teszt, proci órajelét is jól megválsztottad, ez mobil Llanoknál a felső határ. Akkor tényleg van Trinity GPU-nak clock to clock előnye, ha nem is sok. Azért meglepó mily sokat számit a memória órajele, igy remélhetőleg jönni fog 45W váltuzatú mobil Trinity 1866MHz memória támogatással. Lehet 1300 pont is meglesz .
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Atom_Anti #449 üzenetére
Nincs tervben 45 wattos modell. Az AMD-nek van egy "Cool to Touch" minősítése. Nem adhatnak ki Trinity-s terméket a gyártók enélkül. Ez azt jelenti, hogy a gép külső borítása nem mehet egy bizonyos hőmérséklet fölé. A gyártók így viszont nem igényelték a 45 wattos modelleket.
-
Atom_Anti
senior tag
Még ilyet sem hallottam, mert a gép külső borításának hőmérséklete elég sok mindentől függ, kevésbé az extra 10W-től, ami ráadásul csak teljes terhelésnél van jelen. A gyártók igényére sem a legbölcsebb alapozni, pl Dell legszívesebben mellőzne mindenféle Trinity terméket.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Atom_Anti #451 üzenetére
Az egyre vékonyodó termékeknél ez egy nagyon fontos szempont lett az AMD-nek. A Computexen is a komfortot, az exkluzív szolgáltatásokat/programokat, és az üzemidőt emelték ki. Nyilván a komfortérzet függ attól, hogy a géped mennyire melegszik. Egy 80-90°C-os lapkával eléggé fog. Szóval ha az AMD megszabta a max. hőmérsékletét a borításnak, akkor ahhoz kell lapkákat is terveznie.
A Dellnél már csak az üzleti igények számítanak. A cég jelenleg háttérbe helyezi az átlagfelhasználókat. Üzleti notebook és üzleti tablet. Ez a fókusz.
-
BlueAthlon
senior tag
Olyan pletykák is szárnyra kaptak, több helyen is, hogy Augusztus helyett Szeptemben-Októberben lesz az asztali változatok rajtja..
Mennyire lehetnek igazak ezek a híresztelések?
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz BlueAthlon #453 üzenetére
A dobozosak jönnek legkésőbb. Nyár végén, vagy ősszel, attól függ, hogy mennyit rendelnek a partnerek a mobilból. Az OEM-eknek az AMD már szállítja az asztali termékeket.
Ha back to school szezon lesz belőle, akkor már érdemes megvárni a starttal a Windows 8-at, és egyben bemutatni, hogy miképp működik a HSA-MMU,[ Szerkesztve ]
-
BlueAthlon
senior tag
Nos uraim, minden kiderül, és hátha mindenki derül...
-
stratova
veterán
válasz BlueAthlon #455 üzenetére
Gondolom ez lett volna a viszonylag friss ideszánt link.
-
janos666
nagyúr
Papíron, első látásra nagyon megtetszett ez a Trinity (laptopokban gondolkodva), mint ha csak nekem találták volna ki. De az első teszteredmények láttán kezdett kicsit alábbhagyni a lelkesedésem.
Aztán elolvastam ezt a cikket, majd belepislogtam pár itt linkelt tesztbe is, és ismét visszakívánkozik a kegyeimbe a Trinity.
Már csak az vele a bajom, hogy a gyakorlatban nem látom érvényesülni az teljesítmény/ár arányokat. Egyelőre csak ezt a két A8-4500M APU-s notit találtam meg hazai forgalmazásban:
ACER V3-551G-84508G75 (135k)
ASUS K55DR-SX087V (120k)
Csak tegyünk mellé egy Intel-AMD kombó notit, ami biztos szóba jöhet nálam:
TOSHIBA Satellite L850-13M (119k)Ha így nézek rájuk, akkor az Acer sehogysem éri meg. Az ASUS pedig egy árban van egy olyan Toshiba notival, amiben (ha mást nem, de szintetikus benchmarkok alapján szólva...) egy érdemben (akár másfélszer) gyorsabb Sandy Bridge CPU lapul és az MXM VGA-ja (ebben a modellben nem is működik az Intel IGP, ezért jön szóba nálam) közel kétszer gyorsabb. Továbbá elvileg sokkal jobb anyagokból van a Toshiba háza, mint a hírhedt ASUS K szériának (persze szerencsétől is függ, hogy kinél mi esik szét, aminek nem szabadna, és mi marad egyben, ami mindenki másnál hullik...).
Ahogy így rájuk nézek úgy tűnik, hogy gyedül az akkumulátoros üzemidőben nyerhet a Trinity, semmi másban. De még abban sem feltétlenül olyan nagy mellénnyel, ha teljesítmény/fogyasztást nézünk, nem azt hogy hány óráig ketyegnek el azonos aksikról közel üresjáratban...
Szóval a gyakorlatba már valahogy egyáltalán nem vélem felfedezni a Trinity platform elméleti előnyeit. (Legalább is amit általában az AMD-ről szokás mondogatni: arányaiban még olcsóbb, mint amennyivel lassabb az Intelhez képest.)
Aki szerint elnézek, vagy figyelmen kívül hagyok valamit, az javítson ki nyugodtan. De pillanatnyilag a Trinity nekem inkább csak papíron tetszik.
Ja, a probléma, amitől szűk a "szóba jöhet nálam": Fontos, hogy vagy egy AMD APU grafikus része legyen az egyetlen forrás, vagy az MXM kártya legyen közvetlenül rákötve a HDMI kimenetre. Tehát Sandy Bridge esetén csak olyan gép játszik, ami nem használja az Optimus vagy a Switchable Graphics energiatakarékossági megoldásokat.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
addikt
válasz janos666 #457 üzenetére
Az Asus és a Toshiba hol kerül ennyibe? Mindenhol drágábbak, ahol néztem.
Euronics újságban van két HP:
G6-2013sh A6-4400M-el szerelve (130k) (OPrendszer nélkül)
G6-2018sh A10-4600M-el (180k)
és mindkettő mellé raktak egy 7670M-et (így neked nem opció), bár az A10 igp-je mindent szépen visz natív felbontás mellet(1366*768) így is, úgyhogy itt én sem látom értelmét a külön vga-nak, inkább legyen olcsóbb.
Ugyanitt Inspiron N5050 i5-el, dVGA nélkül 150km6-1035dx - elsőre ő volt a kiszemeltem.
dVGA nélkül $580. A gond csak az, hogy ez a bestbuy.com US only, így a szállítást velük lehetne megoldani, ők viszont nem küldik ajándékként, szóval, ha határon rájön még a vám, válságadó, stb, akkor ezzel sem vagyok előrébb...Amúgy miért baj, hogy az energiatakarékosabb igp-t használja, amíg nem kell a dVGA? Külső monitorra kötve használnád?
Nekem is nagyon megtetszett a platform és kíváncsian várom a következő Trinity-vel szerelt laposokat - esetleg linkeljetek még, ha van akár külföldi, itthon beszerezhető darab. A másik 2 a desktop Ivy i3-k, desktop trinity-k, így mindenképp a várakozás marad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest