- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Atom_Anti #418 üzenetére
Például annyi, hogy az Intel 4 hónappal hamarabb megkezdte a gyártást?
Egyébként bemutattak egy Win 8-as tablet-notebook hibridet, és kiállítottak 50 notebookot (Brazos 1/2, Llano, Trinity). A The Verge ezeket nem említi, mert az nem lenne szenzációhajhász. Azt is megmutatták, hogy mit tud a Windows 8, mert a Trinity-hez már van WHC driver, így azzal megy az összes funkció. Ezt persze az MS-től Steven Guggenheimer mutatta be, de a lényeg, hogy csak a Trinity-n tudták megtenni. Végig kellett volna nézniük az AMD előadását. Az volt vagy három óra. Persze megértem őket, nekem is kín szenvedés volt, mert sok volt benne a szórakoztató rész, amin én annyira nem szórakoztam, de mindegy.
Az előadás végén bejöttek a csajok mutogatni:
[link] és [link] - ezek az új E szériások
[link] - ezek az új A szériások (van még az MSI-nél GX60, de azt ne várd el, hogy egy törékeny csajszi tartsa )
Holnaptól kint lesznek a gyártóknál is a többi géppel együtt. Majd lőnek róluk képeket. Most, hogy lementek a bejelentések mi is jobban tudunk ezekre koncentrálni.
Majd lesz a hónap közepén az AMD saját rendezvénye. Oda is visznek gépeket.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Durrogtass
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest