Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
-
Drakmusz
addikt
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
bbendre
őstag
válasz Drakmusz #904 üzenetére
Megnéztem és mostmár semmit sem értek...
Jobb a Pixel videoban átlagosan mint az IPhone 13 Pro? Csak 3 dologban marad el ?
Az Apple 3x optical zoom jobb mint a Pixel 4x optical zoom + a Super res zoom?
Szerintem a DxO Mark-nak elgurult a gyógyszere
A két telefon megyegyező pontszámot kapott a színekre? Amikor a két telefonnak eltérő színhőmérséklete van a képeken..... Gondolom akkor mindkettő színhelyes
Remélem ezt valami random generátor írta...
Sííírok. Persze szorakoztató.
Szerintem a Pixel képekben erősebb, videoban gyengébb mint az iphone.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
doooo
veterán
DxO a legalja mindennek. Nem elég, hogy annak garantált első helye van, aki fizet nekik, a többit még csak tesztelni se tudják normálisan. Amikor az S21U kevesebb pontot kapott, mint az S20U (aminek aztán voltak bőven -esetenként komoly- problémái), a lehető legmélyebbnél is mélyebbre ásták el azt a hangyaf*sznyi reputációjukat is, ami esetleg addig még megmaradt. Ahogy látom ezt a mérhetetlenül alacsony szintet ütötték meg ismét.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Squirrel #913 üzenetére
Én a protectionfilms24-ről vettem a legolcsóbb 6darabos sima fóliát, amibe 3 -3 db elő-és hátlapi van, addig amíg nem jön meg az üveg. Semmi baj nincs az ujjlenyomat olvasóval. Még nem is kellett újrafelvenni se.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
bbendre
őstag
Csak, hogy mondjak valami pozitivat is most jött az üzenet, hogy a Google Store visszadobta(?) a megrendelésem. Visszakaptam a pénzem (reverted). A pénz vissza került a számlámra, megnéztem és a megrendelésem még mindig aktív a store-ban és fizetettként van feltüntetve továbbra is. Ilyet látott már valaki?
Most mit csináljak?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Squirrel
őstag
Én 23-án rendeltem, 30-án megérkezett. Sajna megkapni csak később tudom. Ami a fülest illeti, azt garantáltan megkapom, ha a megadott intervallumban kérem? Vagy mondhatják, hogy bocs, elfogyott?
-
ghiottone
nagyúr
válasz Squirrel #922 üzenetére
Alis: [link] Nillkint akarok majd, ha lesz, mert az eddig mindig bevált. A Brotect airglass is jó volt anno, de egy idő után, ha melegebb voltak a készülékek nyáron, akkor hajlamos volt a széleknél fellevegősödni + hamar karcolódik.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
bbendre
őstag
Természetesen igen, magánszemély. Családból laknak kinn. Nem csak egy random címre nyomtam rá, hogy majd írok nekik egy kedves levelet, hogy ha megkapják a csomagot küldjék el szép lenne.
Pedig nagyon vártam már a kis Pixelt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Bazsi84
aktív tag
Na végre sikerült elszabadulni a városból.Reggel 6-tól este 7-ig 40%-ra merult a teló. Altalaban 4/3G,ha nem akkor halozatkereses a hegyek/volgyek miatt, nagyjabol 100 kép, 3 óran keresztul aktiv gps/navigacio a hegyekben,idonkent uzenetvaltas haverokkal,a hegycsucson 10 perc videotelefonalas parommal. Sot-rol infom nincs,hisz csak utolso 24h-t mutat. Sztem ez bőven jó. Érdekes h gsmarena pont a keszenleti fogyasztast emliti mint nagy fogyaszto amikor nalam meg alig eszik olyankor.
-
bbendre
őstag
-
Bazsi84
aktív tag
Sima 6-os.itt van minden részletesen.az latszik,h a kamera használ nagyon sokat. A teljes eredmény ami az adatokbol olvasható: 12 óra aktiv használat alatt 70% merülés,4,5 óra sot. Lemerulesig ez lesz kb 6 ora 13-14 ora használattal.Szoval nem ertem,h vkinel ez h lehet 3,5-4 ora.Elegge életszerűtlen,h vki ennel tobbet hasznalja a telot minden nap. Persze navigalhatsz egesz nap az autoban,de akkor meg ugyis ratolt.ha meg tudod,h elmesz a vilag vegere es nem tudsz tolteni 3 napig akkor powerbank. [kép] [kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
feltettem a P6-ra ezt a Tauri márkájú Amazonos üveget, és igazából nem is rossz... nem megy ki a kijelző széléig, csak az ívelt perem széléig, cserébe nem szedi fel a tok széle.
fel tudtam nyitni ujjlenyomtattal, de csak nehezen, viszont miután felnyomtam a touch sensitivity-t, utána már jó lett...
ha netán baszakodni fog az olvasó mégis, akkor leszedem, viszont egész könnyű volt felrakni a mellékelt kerettel. jelenleg csak az amcsi amazonon van keszletuk, de gondolom majd lesz meg németen is idövel, esetleg tegyétek el a linket, időnként rá lehet lesni, ahogy látom sokan még a telefonra is vártok:
-
-
Csepy
őstag
Án általában hydrogel-t szoktam venni az utóbbi pár évben, de mivel teljesen lapos a kijelző (ha valaha megkapom), majd lehet, hogy üvegfólia lesz.
Tok az nálam már 4. éve AIORIA szövet hátú TPU, nagyon bevált.
Regards: Csepy
-
ghiottone
nagyúr
Azért robosztus, masszív ez a Pixel 6-os a OP 7T mellett. Hátlapján nincsenek olyan lekerekítések se. + a széleken faraghattak volna 1-1 milit, hogy kisebb legyen a keret a kijelző körül. Az ujjlenyomat olvasót nem érzem rosszabbnak. Ami tetszik, hogy a felemelésre bekapcsoló kijelző itt legalább hibátlanul működik és wifi problémáim sincsenek, mint a 7T-n.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz ghiottone #937 üzenetére
Amit az utobbi pa napban tapasztaltam viszont,h par app hirtelen osszeomlik es leáll.h ez most az android vagy maga az app hibája,azt nem tudom.Nem sokszor talan ha 3x ket het alatt,csak érdekes.
Más,mondtad csinalsz majd tesztet.Ha mellekelsz kepeket is,szivesen kuldok párat.nem azert mert nagyon jok,vagy nagyon jo fotos lennek 😅 , de eleg erdekes fenyviszonyok voltak, biztos kivancsiak paran,hogy kezeli a szelsoseges helyzeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Szergely83
tag
Sziasztok! Külföldi MediaMarktban vásárolt termék magyarorszégi garanciáztatásában van valakinek tapasztalata? Tényleg elfogadják az itthoni MM-ben a garanciát?
Alzától próbáltam én is előrendelni, de semmi konkrétat nem tudnak mondani. Külföldi garanciától ódzkodok, de az MM gar tleg működik, akkor azt simán vállalom, max bukok 1 év garit. -
ghiottone
nagyúr
válasz Szergely83 #941 üzenetére
Elvileg igen, de gyakorlatilag volt már rá példa, hogy fogalmuk se volt mit kellene csinálni a Pixellel: [link]
Bazsi84: ha gondolod a fototrendre is feltölthetted és onnan akár a fotós topickba is megosztható.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz ShadowLac #939 üzenetére
Sosem csinaltam még,lattam a fotos topikokban,h megszoljak az embert ha nem igy vagy ugy teszi fel,de majd akkor nekifekszem hamarosan 🙂
ghiottone: az mintha rontana a minosegen,nem? Egyebkent a kepekrol elmondható,h nem tokeletes, de a hangulata sztem mindegyiknek tok jo.Sok telonal volt az az erzesem,h vhogy lapos ,nem adja vissza amit lattam.Na a pixelnel nem,pont olyan.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
A fototrend nem, ott teljes felbontásban megy fel. Viszont itt a mobilarena/logout ront a minőségen, ha csak így rakja fel az ember.
Én még nem tudom teljes erőbedobással használni a 6-ost, mert a Telekom nem küldött új qr-t az esimhez + az eső is szakad. Hétvégén, ha jó idő lesz akkor elnézek majd valamerre lőnni pár képet. Most vezetéknélküli töltőn nézem, hogy viselkedik 13 giga Genshin Impact játék letöltésekor és melegszik azért a telcsi.
-
natë
nagyúr
Az erősen látszik, hogy a sötétebb részek masszívan a hdr+ áldozatai. Iszonyat zaj, részletvesztés van azokon a területeken. Nem értem miért kell mindent kivilágosítani
Nem látok a főkamerán (jelentős) előrelépést, nem teszik a végeredmény. A 4-es volt talán az utolsó.
Csak trollkodni jöttem, mert én nem akarok venni ebből a szériából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest