Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
En Kit simmel hasznalnam igy az egyiknek eSimnek kell lennie, tegnap elment ket oram amig a vodavon rajott hoyg nem fog menni . Subject code 8.2.6reason code 3.8 ot ad a telefon, kulfoldi forumok szerint a szolgaltato eSimje meg nem Pixel 6 kompatibilis. A masik O2 UK lenne, egesz veletlenul nincs itt valaki aki o2 eSimmel hasznalja?
Elso par nap tapasztalatai
- gyari tok nagyon csuszos olyan selymes muanyag. szep de nem kezbe valo plusz kicsit vastag is szerintem es eles pereme van ezert az oldalrol csusztatasok nem kellemesek
- feher kepernyon felul zoldesfeher. Rakeresve sotet kepernyon kene elojonni ennek ami ismert problema de nalam feherkepernyon jon ki. Az olvastam szoftverrel megoldjak igy addig atkapcsoltam dark modba
- a diktálás az nagyon szuper magyarul is meg a tensorhoz kotodo dolgok
- uj androidon nem birtam megszokni a lehuzos menuben a allapot ikonok nem karika hanem bazi nagy teglalap ezert egy lehuzasban csak 4-et latok. Mintha regebben ezt vissza lehetett volna kapcsolni ikonosraMeg egy kis offtopik. Nincs valami modszer hogy a regi telefonrol a home screen ikonjait folderjeit ne kelljen kezzel egyesevel ujra rakosgatni?
Eladó: GTS450
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- Futás, futópályák