- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
En Kit simmel hasznalnam igy az egyiknek eSimnek kell lennie, tegnap elment ket oram amig a vodavon rajott hoyg nem fog menni . Subject code 8.2.6reason code 3.8 ot ad a telefon, kulfoldi forumok szerint a szolgaltato eSimje meg nem Pixel 6 kompatibilis. A masik O2 UK lenne, egesz veletlenul nincs itt valaki aki o2 eSimmel hasznalja?
Elso par nap tapasztalatai
- gyari tok nagyon csuszos olyan selymes muanyag. szep de nem kezbe valo plusz kicsit vastag is szerintem es eles pereme van ezert az oldalrol csusztatasok nem kellemesek
- feher kepernyon felul zoldesfeher. Rakeresve sotet kepernyon kene elojonni ennek ami ismert problema de nalam feherkepernyon jon ki. Az olvastam szoftverrel megoldjak igy addig atkapcsoltam dark modba
- a diktálás az nagyon szuper magyarul is meg a tensorhoz kotodo dolgok
- uj androidon nem birtam megszokni a lehuzos menuben a allapot ikonok nem karika hanem bazi nagy teglalap ezert egy lehuzasban csak 4-et latok. Mintha regebben ezt vissza lehetett volna kapcsolni ikonosraMeg egy kis offtopik. Nincs valami modszer hogy a regi telefonrol a home screen ikonjait folderjeit ne kelljen kezzel egyesevel ujra rakosgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest