Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Annak idején egy "raktár-kiárusítás" alkalmával vettem, azt hiszem 38.000 Ft-ért. De ha esetleg komolyabban érdekel, az új évben (maximum január végén) baráti áron eladó lesz, mert én már megálmodtam magamnak egy a szekrénysorhoz színben passzoló új asztalt amibe bele lesz építve a gép is. Már rég tervezem ezt a lépést, csak nem túl régen vettük a lakást is, meg időközben megszületett a fiam is, meg elmélyültem egy kicsit a CNC-s világban is, így eddig erre nem volt időm.

(#14) Krugszvele: és ez miért is függne így össze. Tudok mutatni rengeteg házat (például itt egy régebbi házam) amiben minden nagyon szépen, alacsony hőfokokkal üzemelt, ráadásul némán, és (például a linkeltben) egy 850W-os, ráadásul nem is túl modern ATX táp volt. Ez így ahogy kijelentetted nagyon sommás. Van benne igazság természetesen, de sommás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest