Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Archttila #11 üzenetére
Annak idején egy "raktár-kiárusítás" alkalmával vettem, azt hiszem 38.000 Ft-ért. De ha esetleg komolyabban érdekel, az új évben (maximum január végén) baráti áron eladó lesz, mert én már megálmodtam magamnak egy a szekrénysorhoz színben passzoló új asztalt amibe bele lesz építve a gép is. Már rég tervezem ezt a lépést, csak nem túl régen vettük a lakást is, meg időközben megszületett a fiam is, meg elmélyültem egy kicsit a CNC-s világban is, így eddig erre nem volt időm.
(#14) Krugszvele: és ez miért is függne így össze. Tudok mutatni rengeteg házat (például itt egy régebbi házam) amiben minden nagyon szépen, alacsony hőfokokkal üzemelt, ráadásul némán, és (például a linkeltben) egy 850W-os, ráadásul nem is túl modern ATX táp volt. Ez így ahogy kijelentetted nagyon sommás. Van benne igazság természetesen, de sommás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest