Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
Elnezest Imibogyo, nem gunyolodasbol irtalak adminnak, csak lukas az agyam, es tobbszor lattam olyan felhasznalot itt a PH-n hogy Imiadmin, ezert asszocialtam erre a nevre, mig megirtam a posztot.
Jogos az asztal strapabirosagarol a velemenyed, en is terheltem mar ~150KG-al a kozepen, megbirta, de azert aggodtam (fuggony felakasztas asszonnyal egyutt).
A minoseget meg kell fizetni ez teny es valo.
Reszemrol az asztal temat le is zarnam.
A cikkben szereplo kucko nem tetszik
-
A Te házad lényegesen jobb elrendezésűnek találom. A táp pl. nem a mennyezetbe fújja a levegőt.
Egy olyan hűtőt használva, mint a tied, itt maximum hátulról tudnál a processzorra friss levegőt szippantani, aztán az egészet beletolnád a tápba. És ha szegény tápnak nem lenne elég, amit direktben kap a processzorról, még ki sem tud szellőzni hátul. Óriási ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest