Hirdetés
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hangszórók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a szabadalmi rendszert meg nem tudják manipulálni, lobbizni a nagy cégek, akiknek ez a helyzet több mint tökéletes? egy olyan országban ahol köztudott hogy szinte az összes döntéshozó posztra kerülőnek a kampányát különböző multik dobják össze, valószínűleg a két szép szemükért
ez a kép szerintem mindent elárul...
-
janos1988
addikt
válasz
Canis rufus #3 üzenetére
Vagy valaki nagyon occsón akarja megvenni.
-
vhunor
őstag
válasz
Canis rufus #6 üzenetére
Nem az Apple a hibás, hanem a jogrendszer ami lehetővé teszi ezt. Ezer és egy ilyen per van, csak az Apple kirakatban van a Samsung elleni háborúja miatt, mert anno berágtak Galaxy Ace (?, nem emlékszem pontosan melyik, ami tök úgy nézett ki mint egy szifon) miatt (ami tényleg oltári nagy lopás volt).
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem még pár év és rájönnek a kormányok, hogy ez a szabadalmi rendszer alapjaiban akadályozza a fejlesztéseket. Belenéztem ennek a cégnek az egyik vitatott szabadalmába, talán pont abba, amiről a per szólt és semmi innováció sincs benne, csak általánosan pár szóban felvázolt ötletek.
-
törölt tag
válasz
Canis rufus #3 üzenetére
óóó bezárni tuti nem fog. a szabadalmaira vagy a teljes cégre tesz majd valaki bagóért ajánlatot és viszi...
-
Canis rufus
tag
Valaki nagyon nem akarja, hogy a RIM létezzen...
Csak nem szemet szúr a titkosítás valakinek ?
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem értem. Ha ők tényleg használták azt a módszert, algoritmust, eljárást, mielőtt más levédette, akkor miért kell fizetnie? Ennyire idióta volt a bíró?
-
Angel1981
veterán
Ahogy a cím is mondja....
Mondjuk ha jogos, akkor jogos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest