- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
hát igazából nekem azért lenne jó mert egy kis gamer pc építésénél egy kicsi házba mondjuk sokkal problémásabb össze-vissza csövezgetni a pumpát, radit, blokkot, tartályt stb...
ezért tetszik pl h rajta van a pumpa, viszont kérdeztem is h ennél akkor azt rosszul írták h még kell a radi és csók mert ugye vhogy fel is kell tölteni...az egyberendszerek pl Corsair Hydro meg lutri és kb akkora azt esélye h kifogj egy olyat ami nem zörög mint nyerni az 5ös lottón!én visszaküldtem, egyelőre egy TX3 EVO van a cpu-n, várok a TT és a CM egyberendszereire hátha azok nem gyártási hibásak, ha azok se jók akkor lehet egy ilyen lesz...
-
Keksz03
senior tag
na végre! a múlt héten irattam jóvá a Corsair H100-at mert nem vagyok hajlandó bekockáztatni még egy példányt ami zörög...
nekem tetszik ez a dolog, egy helyen a kettő, nem kell csövezni keresztbe a házon belül. gyanús h beruházok egy ilyenre, árban sem vészes, bár a CM egybevízhűtését még megvárom, elvileg elég jók lesznek és ha a németeknél rakják össze akkor nem hiszem h zörgős lesz mint a CorSZAR!
viszont a cikkből az nem hiányzik h tartály? mert értem h blokk+pumpa+radiátor na de ezt vhogy fel is kell majd tölteni ha már nem készre szerelt a cucc nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest