Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
na végre! a múlt héten irattam jóvá a Corsair H100-at mert nem vagyok hajlandó bekockáztatni még egy példányt ami zörög...
nekem tetszik ez a dolog, egy helyen a kettő, nem kell csövezni keresztbe a házon belül. gyanús h beruházok egy ilyenre, árban sem vészes, bár a CM egybevízhűtését még megvárom, elvileg elég jók lesznek és ha a németeknél rakják össze akkor nem hiszem h zörgős lesz mint a CorSZAR!
viszont a cikkből az nem hiányzik h tartály? mert értem h blokk+pumpa+radiátor na de ezt vhogy fel is kell majd tölteni ha már nem készre szerelt a cucc nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest