- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Szerintem még létezik ezen kívül haccázmilió szerkezet ami nem működik minden szögben, ez a megközelítés annyira nagy nem mondom ki micsoda, hogy egy kisebb idegbajt kaptam tőle az előbb..
Úgy tudom hogy az otto motor sem képes pl fejtetőn sokáig működni de még oldalra döntve sem.. stb..
Ez a megoldás ami a ddc be van, a legjobb, tudomásom szerint amit pc be építhető pumpákból eddig kihoztak. Mikor megláttam, hogy ez így működik, mást nem is választhattam a rendszeremhez.
Talán az lenne a jó megoldás szerinte ha kapna tömített ipari csapágyakat, ami eleve hangos, pár hét alatt meg zörögni fog az egész, továbbá a tömítések szorulnak, és egy idő után eresztene is stb, ahogy több gagyi szivattyú ezeket már megtette. Ellenben a ddc -vel, aminek ha az elektronikája nem sül ki, akkor elméletileg örök élet, mert nincs benne ami elkopjon a forgástól. És ugye a mechanikának a veszte 99% ban a forgáspontokból adódik, szerintem.. és ha ezt akármilyen áron ki lehet küszöbölni, azt én elismerem.
Egyébként meg ez a rendszer, amiről szó van a topicban, egy hibrid elgondolás. Nem úgy fejlesztették ki, hogy leültek, voltak szempontok, és kifejlesztettek egy teljesen új dolgot, hanem egy fantázia terv alapján, meglévő alkatrészekből építkeztek némi át tervezéssel. Így nehogymár akkora probléma legyen hogy van egy két apró megkötés a használatát illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged