- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
---Lasali--- #74 üzenetére
A problémám a jelen szerkezettel az, hogy a rendes felhasználás jelentös részét kihagyták belöle. S igen, a csapágyazása szar. Nem csak golyóscsapágy létezik a világon, s nem a mágneses csapágyazással van bajom, hanem a kivitelével. Van rá mód, hogy rendesen lehessen megépíteni, úgy, hogy a fejjel lefelé állapotban se legyen baja, ergo fekvö házba is be lehessen tenni. Amit a fenti termékkel nem lehet.
-
Nippon
őstag
válasz
---Lasali--- #74 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel, a gépészmérnöki gyakorlattal rendelkező kollégának van problémája vele...
Gondolom hamarosan konstruál egy jobb szerkezetet, olcsóbban.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
---Lasali--- #4 üzenetére
én sem látom. csak a hírben leírtakra reagáltam. (nemcsak a képeket nézegetem...)
"A felsőkategóriás blokkok másik fontos tulajdonsága az áramlással szemben kifejtett ellenállásuk. Erről a gyártó azt állítja, hogy felépítésének köszönhetően az Apogee Drive II-nek lényegében nincs ellenállása, az átpumpált folyadék szinte akadálytalanul szalad át rajta."
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest