- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TV antenna és jelerősítés
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
---Lasali--- #74 üzenetére
A problémám a jelen szerkezettel az, hogy a rendes felhasználás jelentös részét kihagyták belöle. S igen, a csapágyazása szar. Nem csak golyóscsapágy létezik a világon, s nem a mágneses csapágyazással van bajom, hanem a kivitelével. Van rá mód, hogy rendesen lehessen megépíteni, úgy, hogy a fejjel lefelé állapotban se legyen baja, ergo fekvö házba is be lehessen tenni. Amit a fenti termékkel nem lehet.
-
Nippon
őstag
válasz
---Lasali--- #74 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel, a gépészmérnöki gyakorlattal rendelkező kollégának van problémája vele...
Gondolom hamarosan konstruál egy jobb szerkezetet, olcsóbban.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
---Lasali--- #4 üzenetére
én sem látom. csak a hírben leírtakra reagáltam. (nemcsak a képeket nézegetem...)
"A felsőkategóriás blokkok másik fontos tulajdonsága az áramlással szemben kifejtett ellenállásuk. Erről a gyártó azt állítja, hogy felépítésének köszönhetően az Apogee Drive II-nek lényegében nincs ellenállása, az átpumpált folyadék szinte akadálytalanul szalad át rajta."
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged