Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
Előre leírom hogy gamer voltam cs.16 miatt és sc mg persze dota.
A ps3amon van linux nem frissítettem a "frimware"-t.
Nem AutoCad-ezek és minden program megy a PCmen ami csak kell pl : XP, Office, War3, Cs1.6, SC, Firefox. Van egy cerka 430asom 1 giga ddr2 int GMA500as és 80+750 HDD és nekem ez elég bőven. 750es hdd nélkül 20.000Ft volt! (köszi laolaj)
A PS3 nem érte el még csúcspontját mellesleg sok gamma ki fog még jönni erre nem kell aggódni senkinek emiatt. Psen zenét hallgatok, youtubozok, levelezek, filmet nézek mkv-t is viszi linuxal képet nézegetek, játszok ha játszani van kedvem olyan játékkal amit a PCsek nem is ismernek. Egy fasza tv 140Kért már van full HD és 94 cm vagy nagyobb és újban és márkás mellé veszel egy ps3at használtan 45ért és kész a házimozi rendszered amivel játszhatsz filmet nézhetsz és akár netezhetsz is. Nekem azért van SD tvm mert erre telt.jer1cho :
fentebb leírtam mim van...
Ne szálljunk már el ennyire... Ha neked telik rá akkor én annak örülök én örülök a "kicsi fat-emnek". Mindenből lehet a legjobbat venni én megtaláltam számomra a legkedvezőbb megoldást PS3 és olcsó PC .akor egy pár kérdés nagy PCs guruk:
Hogy tekkenezel a gépeden? Láttál már konzolos FIFA-t? Esetleg egy Raging Blast? Netalán egy kis Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm 2?God of War 3 srácok?Írjam még azokat a nagy játékokat amik nem jönnek ki PCre? Szerintem nem kell nincs értelme.
Nekem ezek a játékok miatt kellett a ps3 mert ezekkel PCn 6 éven belül nem fogsz emulátorral játszani....Te a mostani gépdet lecseréled de nekem még a PS3am ugyan így itt lesz, lehet hogy te d12re fogsz ugrálni és sokkal szebb lesz nálad de akinek a játék élvezhetősége a grafikán múlik az meg is érdemli.
Viva UFO 2ps.: Én kompromisszumot kötök most a grafikával de több mindennel tudok játszani így mint te PCvel és fermivel sem élvezhetőbb jobban egy játék se mint psen vagy xboxon....
A driver gondokról és az exe file átnevezésekről most nem is szóltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 64GB.,Red & Blue konzol eladó,vagy csere,olvass kérlek.
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Gamesir T7 vezetékes Xbox kontroller eladó,Hall effect analógokkal+ravasszal
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest