Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Amennyire én tudom csak az RT passzív, de az nekem soha, soha, de soha, semmilyen körülmények között, még ingyen sem kéne. Borzalmasan meggyűlöltem.
A Surface Pro, teljes értékű Windows-al, és Core procival - tudtommal - ugyan úgy ventilátoros, mint az elődje. De javítsatok ki ha tévednék, vagy lemaradtam volna valamiről.
(A Bay T-s tabik viszont passzívak lesznek, és a teljesítményük is igencsak bíztató. Bechmarkok alapján 3-4-szer annyit tudnak, mint a 2-vel ezelőtti laptopom, azon meg én mindent csináltam, még játszottam is, olyan játékokkal is, hogy NFS Carbon, Halo, UT2003, Farcray, COD4. Szóval ha ennek tényleg tudják a 4-szeresét, akkor jó lesz a Bay Trail... Persze azért meg kell várni a Real Life teszteket, bechmarkoknak én már nem hiszek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest