- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Gyerekek,leszakadt volna az ég ha NV nem olyan eljárást fejleszt ki ami megeszi a gépeket vacsorára.Mikor megvettem 1070GTX-et mániám volt hogy ész nélkül feltekertem minden beállitást csutkára, hisz megbirkózik vele(FullHD felbontásról beszélünk).Elmúlt 1 évbe kicsit konszolidáltabb lettem, továbbra is minden max,de pont élsimításból a legalacsonyabbat szoktam beállítani(általába FXAA, R6 Siegebe TAA és nem látom a különbséget 8TXAA meg a sima TAA között hiába keresem,ráadásul 27 colos monitorn játszok ahmin a PPI azért nem valami acélos),egyszerűen nem látom mi a különbség ha keresem akkor se,nem hogy akció közbe...
Gépigényes megoldások eddig is voltak élsimításra, a hasznos az lett volna ha alacsony gépigényű de relatív magas minőségű eljárást dolgoznak ki.Persze mivel sugárkövetést használ ez is automatikusan kukázza a Volta előtti kártyákat,hisz hiányzik a fixfunkciós blokk.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ATAA, vagyis az Adaptive Temporal Anti-aliasing nevű eljárásnak sok előnye és egy hatalmas hátránya van.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GTA VI
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest