Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LonGleY

veterán

válasz nvyktor #435 üzenetére

nvyktor: Én is k.sok helyre nem regisztráltam föl, mégsem divatolok a ténnyel.

Nekem meg így, hogy letiltogattam a fölösleges dolgokat, illetve eleve nem nyomorék tinik a barátaim, nem kerül fölösleges dolog az üzenőfalamra, egy jó feed-ként működik normális tartalmakkal. Aki nem tudja használni / nem nézi át egyszer sem az adatvédelmi beállításokat / idióta ismerősei vannak, az úgy jár, ahogy - de még az is lehet, hogy azt tekinti normálisnak, amit kap (ez a rosszabb egyébként, amikor tisztában sincs azzal, hogy mit művel a saját és más személyes adataival, miközben pedig kapja a szennyt a fejébe).

----

többiek: Az MSN-re visszatérve: egy jó volt a csatornában, mégpedig az, hogy _elvileg_ tudott offline üzeneteket tárolni, majd küldeni, mikor a címzett fellépett. De ezt az ICQ kezdte, így már 10 éve is az volt a helyzet, mint most, hogy egy megbízhatatlan, elmaradott, kusza bóvli szar (kezdve a live szolgáltatás kiismerhetetlen bugyraival). Értelmes ember ma már nem használja, Gmail vagy Facebook chatel közvetlen, vagy valamilyen kliensből. Szóval valóban ne akarjunk már egy MS szolgáltatással a Linux ellen példálozni, mert viccnek is rossz.. :Đ

Új hozzászólás Aktív témák