Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Acer notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
nvyktor: Én is k.sok helyre nem regisztráltam föl, mégsem divatolok a ténnyel.
Nekem meg így, hogy letiltogattam a fölösleges dolgokat, illetve eleve nem nyomorék tinik a barátaim, nem kerül fölösleges dolog az üzenőfalamra, egy jó feed-ként működik normális tartalmakkal. Aki nem tudja használni / nem nézi át egyszer sem az adatvédelmi beállításokat / idióta ismerősei vannak, az úgy jár, ahogy - de még az is lehet, hogy azt tekinti normálisnak, amit kap (ez a rosszabb egyébként, amikor tisztában sincs azzal, hogy mit művel a saját és más személyes adataival, miközben pedig kapja a szennyt a fejébe).
----
többiek: Az MSN-re visszatérve: egy jó volt a csatornában, mégpedig az, hogy _elvileg_ tudott offline üzeneteket tárolni, majd küldeni, mikor a címzett fellépett. De ezt az ICQ kezdte, így már 10 éve is az volt a helyzet, mint most, hogy egy megbízhatatlan, elmaradott, kusza bóvli szar (kezdve a live szolgáltatás kiismerhetetlen bugyraival). Értelmes ember ma már nem használja, Gmail vagy Facebook chatel közvetlen, vagy valamilyen kliensből. Szóval valóban ne akarjunk már egy MS szolgáltatással a Linux ellen példálozni, mert viccnek is rossz.. :Đ
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest