Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
majd mindjárt elhiszem, hogy windowszal sosem égetted meg magad.
(#204) CPT.Pirk: az ircen is meg az első magyar linuxos levlistán is tök jó hangulat és csapat volt, míg el nem kezdett nagyon felhígulni a mezőny és nem jelent meg pár helyi menő csávó.
(#209) Keeperv85: szépen megindokolt, érvekkel alátámasztott hozzászólás. kár volt beírni.
(#239) Kansas: "érdekelne pár jó érv, miért dobjam ki az ablakon majd 20 év alatt felszedett Win tudásomat a Linux kedvéért,": na itt van a kutya elásva. először is ezért mocsokság 25 milliárdot fizetni az ms-nek tisztaszoftverbe. másodszor ezért fikázza mindenki a linuxot, mert ami neki triviális windowson (hogyne lenne az, 20 éve windowsozik), azért most megint gondolkodni kellene linuxon. Tehát a linux rossz. Az eszébe se jut senkinek, pedig szoktam emlegetni, hogyha valaki a másik irányból érkezik, van mögötte 20 év unix meg nagygépes tapasztalat, de nulla windowsos, az legalább akkorákat, de inkább nagyobbakat oboázik windowson, mint a winfanok linuxon. Ki mibe fektette bele az első 20 évét, abba akarja fektetni a második 20-at is.
-
attila9988
őstag
sajnos nálam érvényes az "aki egyszer megégette magát..." elv.
Informatikában ez a látásmód csak és kizárólak hátrányos helyzetbe hoz, és semmilyen előnyt nem kovácsolhatsz belőle. Ez egy gyorsan változó műfaj, ahol egyik napról a másikra sem ugyanazt találod, így ha valahol megégetted magad 10 éve, az semmit nem mutat meg abból, hogy mi van ott ma.
-
azbest
félisten
[troll on]
"véglegesen hátat fordítottam az open source-nak, ahol lehet, kerülöm."
kivéve az ezzel kapcsolatos híreket
[troll off]"nos, asszem véglegesen kijelenthetem, hogy engem rühell a linux... köv 3-4 évben megint nem megyek linux közelébe" by anulu [link]
De meg ne haraguj ezért, csak magas labda volt. Szerintem hasznosabb, ha írsz, mintha nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged