Legfrissebb anyagok
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
sajnos nálam érvényes az "aki egyszer megégette magát..." elv. főleg azért érintett mélyen, mert nem kevés órát pakoltam a Wine jobbá, használhatóbbá tételébe (DirectX 5 időszakról beszélünk), és utána azt és olyan formában kaptam vissza. hittem abban, hogy fontos, amit csinálok, működött is. volt azonban pár pont, ahol megakadtam (főleg network rész).
whatever, hagyjuk. azóta kifejezetten irritál a hittérítő jellegű hozzáállás, és hangosan nevetek, ha valaki a "közösségről", mint mentsvárról beszél. véglegesen hátat fordítottam az open source-nak, ahol lehet, kerülöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest