- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
mire elindult a PH! ezek a tapasztalatok már megvoltak, és elég mélyen belém is ivódtak ahhoz, hogy egy életre mellőzzem a "community"-t. honnan? irc és news csatornák (mond ez még valakinek valamit?). network és wine bajaim voltak főleg. nem keveset tettem bele magamtól meg szűkebb ismerettségi köröm számára ahhoz, hogy ne legyen "kétéves nyeretlenként" lepattintva, mégis, olyan hangnemben és stílusban válaszoltak nem 1 és nem kétszer, hogy a kutyájával sem beszél úgy senki. próbáltam utána megoldani a bajaim, nem ment, hagytam a francba az egészet, a linux-szal együtt. 1-1 próbát teszek időnként open source programokkal, de pl inkább kifizettem 80 dollárt a PowerDVD-ért, minthogy ha bajom van, akkor VLC használóként segítséget kelljen kérnem akárkitől is. így van hivatalos helpline.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest