Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
CPT.Pirk #150 üzenetére
mire elindult a PH! ezek a tapasztalatok már megvoltak, és elég mélyen belém is ivódtak ahhoz, hogy egy életre mellőzzem a "community"-t. honnan? irc és news csatornák (mond ez még valakinek valamit?). network és wine bajaim voltak főleg. nem keveset tettem bele magamtól meg szűkebb ismerettségi köröm számára ahhoz, hogy ne legyen "kétéves nyeretlenként" lepattintva, mégis, olyan hangnemben és stílusban válaszoltak nem 1 és nem kétszer, hogy a kutyájával sem beszél úgy senki. próbáltam utána megoldani a bajaim, nem ment, hagytam a francba az egészet, a linux-szal együtt. 1-1 próbát teszek időnként open source programokkal, de pl inkább kifizettem 80 dollárt a PowerDVD-ért, minthogy ha bajom van, akkor VLC használóként segítséget kelljen kérnem akárkitől is. így van hivatalos helpline.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest